Hande Erçel doğum günü pozları sosyal medyada gündeme geldi Beğeni yağmuru alan Hande Erçel pozları

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Hande Erçel yeni yaşını kutlamak için sevgilisi Kerem Bürsin ile pozlar verdi. Erçel aşk hayatıyla gündeme gelirken doğun günü pozlarıyla da adını duyurdu. 28 yaşına gelen Erçel'in doğun günü pozları işte haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Güzel oyuncu Hande Erçel'in en son proje aldığı dizi yapımı Sen Çal Kapımı oldu. Başrolde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi sonrasında aşk yaşamaya başladı. Hande Erçel doğun günün sevgilisiyle kutlamalar yaparak sosyal medyadan fotoğraflar paylaştı.


Hande Erçel, sosyal meydayayı aktif olarak kullanması halinde doğum günü pozlarını kendi resmi hesbaından yayınladı. 25.6 milyon takipçiye sahip olan Erçel, 28 yaşına girerek kutlamalar yaptı. 

28 yaş doğum gününü farklı yerlerde kutlayarak fotoğraflar paylaşan Hande Erçel çeşitli sürprizler ile karşılaştı. Güzel oyuncu, sosyal medya üzerinden paylaşımında "Nasıl özel hissettiğimi sayfalarca anlatabilirim ama kısacık bir teşekkürüme tüm anlamları yükleyebilirsiniz bence. Siz iyi ki varsınız. Ve teşekkür ederim pudra kokulum" notunu yazdı.


Hande Erçel'in doğun günü fotoğrafları sosyal medya üzerinden yoğun ilgi gördü ve 3 milyondan fazla beğeni aldı. 

hande erçel doğum günü hande erçel fotoğrafı hande erçel pozları