Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile ilişkisinde şok eden ayrıntı

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı'nın birlikteliği magazin haberlerine bomba gibi düşerken arkasındaki bilinmeyen bazı detaylar ortaya çıktı. Hakan Sabancı, çok uzun bir süre güzel oyuncunun peşinden koşmuş. İşte o detaylar...

Reklam
Reklam

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra 29 yaşındaki ünlü güzel, 32 yaşında olan ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisine başladı. Birliktelikleri bir süredir bilinen çift geçen gün havaalanında yakalandı. Hande Erçel ve Hakan Sabancı döndükleri romantik Paris tatilinden sonra objektiflere takıldı.

Daha yeni sevgili olan çiftin ilişkisine dair ortaya çıkan detaylar ise hayranlarını şok etti.

Peşinden çok koşmuş

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftiyle ilgili ortaya çıkan haberler 2. Sayfa programında konuşuldu. Gülşen Salt şunları söyledi:

“Aylarca Hakan Sabancı, Hande Erçel’in peşinden koşmuş. Onun gittiği ortamlara girmiş, çevresindeki arkadaşları Hande’ye mesajlar göndermiş. Hande Erçel’i ikna etmesi zor olmuş. Hande’nin ‘Hayatımda kimse yok’ dediği zamanlarda bir şeyler yeni başlamış. Ancak Hande Erçel, Hakan Sabancı’dan emin değişmiş. Hande Erçel, şartlarını masaya koymuş; ‘Ben öyle gizli ilişki yaşayamam’ demiş. Biliyorsunuz genelde playboyla mal kabul kapılarından kaçarlar.”