Hande Erçel, Kerem Bürsin aşkını tek hamlede bitirdi!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Bu hareket, 'Kerem Bürsin aşkı tek hamlede bitti' yorumlarında neden oldu.

Reklam
Reklam

TV ekranlarında yayınlanan ve bir süre sonra final yapan 'Sen Çal Kapımı' isimli dizide başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi seti aşıkları kervanına katılmışlardı. Aşklarını gittikleri Maldivler tatilinde ortaya çıkaran Erçel ve Bürsin, bir süredir ayrıldılar ayrılacaklar haberiyle gündemde yer almışlardı.



Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları kesinleşen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, ayrılıklarına dair hiçbir açıklama yapmamışlardı.



Hayranları ikiliden gelecek olan açıklamaları beklerken Hande Erçel yeni bir hamlede bulundu ve "Tamamen bitti, artık dönüş yok" düşüncesiyle sevgilisinin önce yorumlarını sildi daha sonra da aşkını ilan ettiği fotoğrafı Instagram hesabından kaldırdı.



Kerem Bürsin ile işbirliği için çektirdiği fotoğrafları silmeyen Hande Erçel'in bu hareketine karşılık Kerem Bürsin'in nasıl hamle yapacağı da merak konusu oldu.

hande erçel kerem bürsin ayrılık