Hande Fırat kiminle evli? Hande Fırat'ın eşi kimdir?

TAKİP ET

Sosyal medyanın en yeni günden konularından biri Hande Fırat'ın eşi oldu. Ümit Özdağ'ın sosyal medya üzerinden sorduğu soru üzerine Fırat'ın eşi ve özel hayatıyla ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Sosyal medyanın en yeni günden konularından biri Hande Fırat’ın eşi oldu. Ümit Özdağ’ın sosyal medya üzerinden sorduğu soru üzerine Fırat’ın eşi ve özel hayatıyla ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Özdağ’ın sosyal medya üzerinden Hande Fırat’a yönelttiği soru gündeme bomba gibi düştü. Özdağ’ın sorusu zerine sosyal medyanın gündem konusu Hande Fırat’ıın eşi oldu. Peki, Hande Fırat’ın eşi kimdir? Hande Fırat’ın eşi ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Hande Fırat’ın Eşi Kimdir?

Ünlü gazeteci Hande Fırat’ın eşi iş insanı Murat Özvardar, 1 Ocak 1975 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. İnşaat, beyaz eşya, mobilya, otomotiv ve enerji sektöründe faaliyet göstermekte olan Özvardar, 2017 yılında ünlü gazeteci Hande Fırat ile hayatını birleştirdi. 



Ümit Özdağ’dan Flaş İddia

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabında Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar ile ilgili yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. CNN Türk’te Hande Fıırat’ın sunumuyla ekrana gelen Gece Görüşü isimli programda Ümit Özdağ’ın sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar masaya yatırıldı. Programa tepki gösteren Özdağ ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, ‘CNN Türk TV’de çok demokratik bir tartışma yapılıyor yine. Konu Zafer Partisi ve Ümit Özdağ. Hodri meydan. Beni çağırın. Siz sorun ben cevaplayayım. Hande Fırat’a bir soru sorayım. Eşiniz Suriye’de ne iş yapıyor?’ ifadelerine yer verdi.