Hande Sağıroğlu Dayı'da sınırsızım, dedi! Göğüsleriyle ilgili olay itirafı!

TAKİP ET

Spor spikeri Hande Sarıoğlu, kendi sosyal medya hesabından oryantal videosu paylaşması sebebiyle işinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Şimdiyse Youtube'da yaptığı programlar sebebiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Göğüs estetiği yaptırmasıyla gündem olan Hande Sarıoğlu, Dayı Şov'a konuk oldu.

Reklam
Reklam

Açıklamaları ve yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu, Gain’deki Dayı programına konuk oldu. Programda söylediği sözlerle olay oldu; “Ben memelerimi 5 yıl önce parayı basıp yaptırdım. Kalçalarım geniş olduğu için memelerim proporsiyon olarak eksik kalıyordu. Bir benim memelerim, birde dolar çok değerli.”
İddialı açıklamalar yapan eski spor spikeri Hande Sarıoğlu, “Sınırsızım” dedi.
Dayı’nın “Ayak yıkamam” demesiyle “Yapman için dil altı hapı alman gerekiyor” sözleriyle de herkesi güldürdü.
Edebiyattan sunuculuğa
Edebiyat öğretmeni olan Hande Sarıoğlu, oradan Çarkıfelek’e geçmesiyle ilgili açıklamalar yaptı. “Çarkıfelek’te hıyar muhabbetinde vardım ve Pasaport yarışmasını da yaptım. Pasaport’ta bikini giyerek program sunuyordum” dedi.

Youtube programlarıyla ilgiliyse “Piyasayı sunuculuk yapıp eğlenceli biçime getirmek istiyorum, içerikleri de ben hazırlıyorum” dedi.
Altaylı’yı seçerim
Kovulduğu süreçte Hande Sarıoğlu, Ahmet Hakan’ın ve Fatih Altaylı’nın kendisine mesafe koyduğunu, ağır söylemler olduğunu belirtti. Fatih Altaylı’yle ilgili gelen soruya ise ikisinin arasında bir seçim yapacak olsa Altaylı’yı seçeceğini söyledi. Kendisi her fırsatta hodri meydan dediği, eski çalışma arkadaşı Fatih Altaylı ile olacağını söyledi.