Hande Sarıoğlu Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası dansıyla yürek hoplattı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray dün akşam Lig bitmeden şampiyonluğunu ilan etti. Sarı kırmızılı takımın taraftarları da şampiyonluk kutlamasında eğlendi. Galatasaraylı Hande Sarıoğlu şampiyonluk dansı ile adeta sosyal medyada Yürek hoplattı.

Reklam
Reklam

Süper Toto Süper Lig'in bu sezon şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı kırmızı takım Lig bitmeden şampiyonluğunu ilan ederken Gece boyunca kutlamalar yapıldı. Futbolcular teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri şampiyonluğu Florya Metin Oktay tesislerinde kutladı. Çok sayıda sarı kırmızı taraftar da tesislere Akın etti. Son dönemlerde sosyal medyada yayınladığı videolarla olay olan güzel sunucu Hande Sarıoğlu da Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan isimleri arasındaydı. Hande Sarıoğlu şampiyonluk gecesi paylaştığı video ile sosyal medyada olay yarattı. Güzel Sunucunun takipçi sayısı da bir anda patladı.

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN ŞAMPİYONU GALATASARAY OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 36 haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu oldu. Rakibini 4-1 mağlup eden sarı kırmızılı takım aynı zamanda lig bitmeden şampiyonluğu da garantilemiş oldu. Sarı kırmızılı kafile maçını hemen ardından İstanbul'a dönerken şampiyonluk kutlamaları ise Florya Metin'e Oktay tesislerinde yapıldı. Gece geç saatlere kadar tesislerde futbolcuları bekleyen taraftarlar da şarkılarla marşlarla 23. Süper Lig şampiyonluğunu doyasıya eğlenerek kutladı.

HANDE SARIOĞLU'NDAN YÜREK HOPLATAN VİDEO

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla olay yaratan güzel sunucu Hande Sarıoğlu da tuttuğu takım Galatasaray'ın şampiyonluğunu sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kutladı. Hande Sarıoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı videoya kükre dişi aslan notunu yazdı. Aslan yürüyüşü yapan Hande Sarıoğlu'nun bu halleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel sunucunun takipçi sayısı da bir anda fırladı.