Hangi bankalar telefon kredisi verir? En kolay telefon kredisi veren bankalar hangileridir?

TAKİP ET

Ekonomide yaşanan değişimler ile artan telefon fiyatlarını karşılayamayan müşteriler uzun vadede ödeme seçeneklerini arıyor. Telefon almak isteyen kişiler Telefon kredisi veren bankalar hangileri? En kolay telefon kredisi veren bankalar hangileridir? Sorularını araştırıyor. Nakit olarak telefon almayan kişiler telefon kredisi almayı düşünüyor. Bankaların elektronik mağalar ile yaptığı anlaşmalar ile düşük faiz oranlarıyla istedikleri telefonları almaları mümkün. İşte kolay kredi veren bankalar…

Reklam
Reklam

Telefon Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?
Elektronik ürün almak isteyen kişiler için bankaların yapmış olduğu mağaza anlaşmaları vatandaşlar için kolaylık sağlamaktadır. Belirli kredi fırsatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren bankalar vatandaşlara hayallerindeki telefona ulaşma fırsatı tanıyor. Ayrıca bankalar dışında da GSM operatör şubelerinden telefon alabilir ve ücreti faturaya yansıtarak taksitlendirebilirsiniz. Telefon kredisi veren bankalar hangileri? En kolay telefon kredisi veren bankalar hangileridir? Soruları çok sık araştırılıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…
Telefon almak isteyen kişiler için kredi veren bankalar ise şu şekildedir;

ING Bank Teknokredi İle Telefon Kredisi
ING Bank’ın Teknosa mağazası ile anlaşması bulunmaktadır. Teknosa mağazalarından cep telefonu, laptop gibi elektronik alet almak kişilere kredi imkanı sunmaktadır. Sunmuş olduğu krediyi imkanıyla istediğiniz cihazı alıp, aylık olarak ödemesini yapabilirsiniz.
ING Bank, Teknokredi ile vatandaşlara 500 TL ile 15.000 TL arasında kredi imkanı tanıyor.
Teknokredi için faiz oranları %2,19 ile %2,29 arasında değişmektedir.
ING Bank bu kredi için 60 ay vade seçeneği sunmaktadır.
Ne kadar kredi çekebileceğini öğrenmek isteyen kişiler SMS yoluyla kolaylıkla öğrenebilirler. SMS ile ne kadar kredi alabileceğini öğrenmek isteyen kişiler için yapılacak işlemler;
Bunun için, telefonunuz mesaj kısmına TEKNOSA (boşluk) T. C Kimlik Numaranızı yazıp 2229’a mesaj atmanız yeterli olacaktır. Teknokredi için mesaj attan kişinin mesajı banka tarafından değerlendirilir ve kredi alıp alamayacağı bildirilir. Ayrıca gönderilen mesaj içerisinde kredinizin onaylanması durumunda ne kadar kredi kullanabileceğiniz de mesaj olarak gönderilir. Kredi alması onaylanan kişiler Teknosa mağazalarına giderek belirlenen kredi tutarınca bir cihaz satın alabilirler. Yapılan tüm işlemler elektronik ortamdan gerçekleşeceği için alışveriş sırasında sadece bir imza atmanız yeterli olacaktır. Kredi çeken kişiler ödemelerini ING Bank şubelerine veya ING Bank ATM’lerinden kolaylıkla yapabilirler. Kredi kullanımında, ekstra masraf ücreti talep edilmiyor ve Teknosa şubelerine giderek de istediğiniz telefon veya bir elektronik cihaz için kredi kullanıp kullanamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

 Fibabanka Telefon Kredisi
Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar ile anlaşması bulunmaktadır. Fibabanka’sından kredi çekip Vatan Bilgisayar’dan istediğiniz telefonu alabilirsiniz. Fibabanka kredi ile cep telefonu alım işlemlerinde faiz uygulanmamakta ve en fazla 8 ay taksitlendirme imkanı sunmaktadır. Fibabanka telefon kredisine SMS ile başvuru yapabilir ve ne kadar kredi kullanabileceğinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
Bunun için telefonunuzun mesaj kısmına VATAN yazıp boşluk bırakıp T.C Kimlik Numaranızı yazıp 3422’ye göndermeniz gerekmektedir. Eğer kredinizin onaylanırsa istediğiniz bir Vatan Bilgisayar şubesine gidip kredinizi kullanarak cep telefonu alabilirsiniz.

Denizbank Telefon Kredisi
Denizbank, Mediamarkt ile anlaşması bulunmaktadır.  Mediamarkt mağazasından cep telefonu almak isteyen kişiler için kredi imkanı sunmaktadır. Denizbank müşterilerine sağladığı kredi ile 60 ay vade seçeneği sunmaktadır. Denizbank telefon kredisine SMS ile başvuru yapabilir ve ne kadar kredi kullanabileceğinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. SMS ile telefon kredisine başvurmak isteyenler telefonunuzun mesaj kısmına KREDİM (boşluk) T.C Kimlik Numaranızı yazıp 3280’e göndermeniz yeterli olacaktır. Ayrıca SMS seçeneği dışında Mediamartk mağazasının kendi sitesi üzerinden de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredinizin onaylanması durumunda Mediamarkt’a gidip evrakları imzalayarak kredinizi telefon alımı için kullanabilirsiniz.
 

kolay telefon kredisi telefon kredisi telefon kredisi nasıl alınır