Hangi bankalara cep telefonu ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılır?

TAKİP ET

Pandemi döneminde evden çıkmadan kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar hangi bankalara cep telefonu ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabileceklerini araştırmaya başladılar. Peki hangi bankalara cep telefonu ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılır? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Pandemi döneminde evden çıkmadan kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar hangi bankalara cep telefonu ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabileceklerini araştırmaya başladılar. Teknolojinin de gelişmesiyle hayatımızın büyük bir çoğunluğunda zorluklardan kurtulurken SMS ile de en az bin TL en çok ise 55 bin TL arası kredi başvurusunda bulunabiliriz.

SMS ile kredi başvurusunda bulunma 

İhtiyaç kredisi başvurusu hem intenet üzerinden hem de cep telefonuyla yapılabilmektedir.  Finasbank, Akbank, Odeabank, ING Bank ve Yapı Kredi bankası bu yöntemi oldukça sık kullanmaktadır. SMS ile kredi başvurusunda hiçbir belge ve teminat görüntülenmez. Başvuru değerlendirme sonuçları size SMS ile gönderilir. Daha sonrasında şubeye giderek işlemleri tamamlayıp kredinizi alabilirsiniz. SMS ile yapılan başvurular ön başvuru olarak kabul edilir. Yüksek kredi notuna sahip olan müşteriler önceden belirlenmiş kredi seçenekleri, düşük kredi notuna sahip müşterileri ise elde tutmak için teknolojiler sunarlar. 

Akbank SMS ile ihtiyaç kedisi başvurusu 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda en çok SMS yolu kullanılmaktadır. Çalışanlar ve dosyalarla uğraşmadan SMS ile kredi başvurusunda bulunmak için mesaj bölümünden bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. 36 ay vadeli 20 bin TL hazır kredi sunan Akbank’a SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için telefonun mesaj bölümünden “Kredi yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik No yazarak 4425 nolu adrese gönderilir.” 

Üç yıl vadeli Akbank 5.000 TL hazır kredi geri ödemesi 227 TL.

Akbank 36 ay vadeli 10 bin TL hazır kredi geri ödemesi 453 TL oldu.

Akbank 15 bin TL hazır kredi 36 ay vadeli 642 TL aylık geri ödeme.

Akbank 20.000 TL hazır kredi aylık 856TL geri ödeme. 

SMS ile QNB Finansbank kredi başvurusu

Müşterilerine farklı kredi paketleri sunan Finansbank faiz indirimleri ve diğer kredi paletleri ile yoğun ilgi görmektedir. 30 bin TL ve üzeri kredi imkânı sunan QNB Finansbak kredilerinin faiz oranı %1,89 olarak hesaplanmıştır. 36 ay vadeli 30.000 TL ön ödemeli kredi başvurusu için şubeye gitmeden mesaj gönderebilirsiniz. 30.000 TL kredinin %1.89 faizle 36 aya bölünmesi durumunda aylık taksit tutarı 1239,87 TL’dir. Yani 20.000 TL kredi başvurusu için bu fırsatları Finansbank veya Akbank SMS ile takip edebilirsiniz. 

KOBİ'lere özel SMS ile ING Bank kredi başvurusu 

Fon almaya devam eden ve müşterilerinin işlemlerini kolaylaştıran ING Bank 48 bin TL işletme kredisi sağlamaktadır. ING Bank SMS ile kredi başvurusu için telefonunuzun mesaj bölümüne ING KOBI yazıp boşluk bırakarak TC. Kimlik No yazıp 2205’e göndermeniz yeterlidir. 

sms ile kredi kartı başvurusu sms ile kredi başvurusu sms ile kredi notu sms ile kredi başvurusu denizbank sms ile kredi veren bankalar