Hanife Gürdal'ın başörtü paylaşımı takipçilerini kızdırdı

TAKİP ET

İzdivaç programları ile adını duyuran ve şu sıralar sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan gelin adayı Hanife Gürdal programların sona ermesi sonrası başörtüsünü çıkarmıştı. Hanife Gürdal'ın sosyal medya hesabından yaptığı başörtü paylaşımı takipçilerini sinirlendirdi.

Reklam
Reklam

TV ekranlarında bir dönem en çok izlenen programlar arasında yer alan evlenme programlarına katılan ve sonrasında da sosyal medya fenomeni olan Hanife Gürdal, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Evlilik programlarının sona ermesinin ardından başını açan Hanife Gürdal bu defa sosyal medya hesabından başına örttüğü bir penye şal ile paylaşım yaptı. Hanife Gürdal’ın bu paylaşımını görenler adeta küplere bindi.

Yarışmadan sonra saçını açmıştı

Adını evlilik programları ile duyuran sosyal medya fenomeni Hanife Gürdal, yarışmada kapalıydı ancak yarışma biter bitmez başörtüsünü çıkarmıştı. Başörtüsünü çıkarmasıyla Herkesi şaşkına çeviren sosyal medya fenomeni daha sonra yaptığı paylaşımlarla da adından çok söz ettirmişti. Hanife Gürdal’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yine takipçilerini kızdırdı.

Tekrar kapanıyor mu?

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Hanife Gürdal Yine sosyal medya hesabından başörtülü bir paylaşım yaptı. Hanife Gürdal’ın bu paylaşımı tekrar kapanıyor mu sorusunu akıllara getirdi. Ancak bazı takipçilerim paylaşım sonrasında “baş örtüsü oyuncak mı” gibi yorumlar yaparak ünlü sosyal medya fenomeni ne tepki gösterdi.