Harabe eve 3500 TL kira isteyen ev sahibinden şok açıklamalar

TAKİP ET

İstanbul Eyüp Sultan'da 25 metrekare yıkık dökük bir eve 3500 lira kira isteyerek sosyal medyanın gündemine oturan ev sahibinden şok açıklamalar geldi. Sosyal medyadaki tepkilerin odağında olan Veli Budanmış, ilandaki fotoğrafların evin eski hali olduğunu belirterek evde 3-4 kişi kalınca kiranın normal olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

İstanbul Eyüp Sultan'da bulunan bir kiralık ev ilanı sosyal medyanın gündemine oturdu. Harabe halde bulunan 25 metrekarelik bir eve 3500 TL kira istendi. Görüntüleri ile şok eden evin sahibi Veli Budanmış, sosyal medyada gelen tepkilerin ardından daha da Pişkin bir savunma yaptı. Ev sahibi, emlakçının evi hemen ilan vereceğini bilmediğini belirterek eski halinin kötü olduğunu ancak boya badana yaptıklarını çok masrafa girdiklerini söyledi. Veli Budanmış aynı zamanda 25 metrekare evde 3-4 kişinin de yaşayabileceğini söyledi.

Fotoğrafları sosyal medyada olay yarattı

İstanbul Eyüp Sultan Düğmeciler Mahallesi'nde bulunan ve daha önce ofise olduğu öğrenilen 25 metrekarelik 1 oda ev için 3 bin 500 TL'ye kiralık ilanı verilmesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. İlanı görenler istenen kiraya mı yoksa eve mi tepki vereceğini şaşırdı. Evin içler acısı hali sosyal medyada gündeme otururken ev sahibi Veli Budanmış ise yaptığı açıklama ile pes dedirtti not görüntülerin evin eski hali olduğunu söyleyen Budanmış, "Burası 25 metrekare, mutfak, tuvalet ve bir odası var. Boya badana yaptırdık, çok masrafa girdik" dedi.

3-4 kişi kalabilir

Kendilerinden habersiz bir şekilde emlakçının erken ilan verdiğini belirten Veli Budanmış emlakçının bu fotoğrafları çektiğini söyledi. 15 gündür evin ilanda olduğunu söyleyen budanmış, “Kendisine 'Bu şekilde çekiyorsun ama, ben tamirata sokacağım burayı' dedim. Sosyal medyaya düştüğünden haberim yok. Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direk koyacağını bilemedim. O şekilde zaten verilmezdi. Genelde tek kişi için arıyorlar, onlara da ağır geldiği için tutmadılar. Şimdiye kadar 5 kişi aradı. Depo için isteyen de oldu. Biri, 'Kedi besleyeceğim' dedi, ona vermedim" dedi. Budanmış aynı zamanda 25 metrekare evde 3-4 kişinin kalabileceğini söyleyerek daha da şaşkına çevirdi.