Harriet Özgürlük Ateşi film konusu ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix'in yeni yapımı Harriet Özgürlük Ateşi filmi merak konusu oldu. Amerika'daki ırkçılığın derin yüzünü anlatan Harriet Özgürlük Ateşi filmi izleyicilere o dönemi en iyi şekilde anlatıyor. İzleyiciler Harriet Özgürlük Ateşi film konusu ve fragmanını araştırıyor.

Reklam
Reklam

Online dizi, film ve belgesel platformu Netflix’in yeni filmi Harriet Özgürlük Ateşi gündem oldu. Harriet Özgürlük Ateşi filmi farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor. Harriet Özgürlük Ateşi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor.
Harriet Özgürlük Ateşi filmi konusu
Filmde Harriet Tubman isimli bir kadın 1822 yılında dünyaya gelmiştir. Dünyaya geldiğinde köle olacağını bilmeyen Tubman, yıllar sonra Amerika İç Savaşı’nın ortasında kalır. Amerika’daki ırkçılığın ve köleliğin devam ettiği karanlık yıllarda genç bir kızın yaktığı özgürlük ateşi herkesi etkileyecektir.
Sadece kendisi için değil, bütün Afrika kökenli Amerikalılar için mücadele edecek olan Tubman, yıllar içerisinde başlattığı küçük ayaklanmaların sonucunda kaçış planını devreye sokmak ister. Genç kadının kendi hayatının yanı sıra ailesinin hayatı da bu zorlu süreçte tehlikeye girecektir.
Harriet Özgürlük Ateşi filmi oyuncuları
Harriet Özgürlük Ateşi filminde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şu şekildedir;
Cynthia Erivo – Harriet / Minty
Leslie Odom Jr. – William Still
Joe Alwyn – Gideon Brodess
Clarke Peters – Ben Ross
Vanessa Bell Calloway – Rit Ross
Omar J. Dorsey – Bigger Long
Henry Hunter Hall – Walter
 

harriet özgürrlük ateş netflix