Harry Potter Hogwarts'a Dönüş ne zaman çıkacak ? Harry Potter Hogwarts'a Dönüş 2022 konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Sinema dünyasının en başarılı serilerinden olan Harry Potter'ın oyuncuları Harry Potter Hogwarts'a Dönüş yapımında yeniden bir araya gelecek. Hayranlar ise Harry Potter Hogwarts'a Dönüş 2022 konusu ve oyuncularını öğrenmek için internete yöneldi. Peki Harry Potter Hogwarts'a Dönüş ne zaman çıkacak? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı aynı isimli kitaptan beyaz perdeye uyarlanan Harry Potter film serisi milyonlarca insan tarafından gelmiş geçmiş en başarılı film serilerinden birisi olarak kabul ediliyor. Serinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın (2002) yayınlanmasının 20. yıldönümü sebebiyle Harry Potter film serisinde yer alan oyuncular ‘’Harry Potter Hogwarts’a Dönüş’’ programı adı altında bir araya geliyor. Bu haberle beraber sevinçten çılgına dönen Harry Potter hayranları yapımın ne zaman yayınlanacağını öğrenmek için arama motorlarını adeta işgal etmiş durumda. Peki Harry Potter Hogwarts'a Dönüş ne zaman çıkacak?
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş Konusu Nedir?
Harry Potter film serisinin ilk filmi olan Felsefe Taşı’nın yayınlanmasının üzerinden tam 20 yıl geçti. Bu nedenle Harry Potter filmlerinde  yer alan bütün oyuncular Harry Potter Hogwarts’a Dönüş yapımında yer alacak.
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programı hakkında geçtiğimiz günlerde kısa bir fragman piyasaya servis edildi. Söz konusu fragmanda Harry Potter’ın başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın Hogwarts Ekspresi’ne binmek amacıyla 9 3/4 numaralı perona gittiği görüldü. 
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programı hakkında yayınlanan fragman dışında herhangi bir bilgi yer almıyor. 
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş Oyuncuları Kimler?
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programında Harry Potter filmlerinin tamamında yer alan oyuncuların yer alacağı öğrenildi. İşte Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programının oyuncu kadrosu:
Daniel Raddcliffe (Harry Potter)
Emma Watson, (Hermione Granger)
Rupert Grint, (Ron Weasley)
Tom Felton (Draco Malfoy)
Bonnie Wright
Matthew Lewis
Ralph Fiennes,
Jason Isaacs,
Gary Oldman
James Phelps,
Oliver Phelps,
Alfred Enoch,
Evanna Lynch
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş Ne Zaman Çıkacak?
Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programı 2022 yılının ilk gününden (1 Ocak 2022) itibaren HBO Max dijital yayın platformu aracılığıyla hayranlarıyla buluşacak.

Harry Potter Harry Potter Hogwartsa Dönüş HBO Max