Hasan Yağal'ın tacizlerine bir yenisi daha eklendi! Tecavüzden doğan kızını da taciz etmiş..

TAKİP ET

Türkiye gündeminin en üst sıralarında yer alan olayda, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümünden sorumlu tutularak tutuklanan dede Hasan Yağal'ın, gelinen 14 yıl önce tecavüz etmesi sonrası doğan kızı A.Y.'yi de taciz ettiği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölü olarak bulunması sonrası başlatılan soruşturma kapsamında küçük kızın ölümünden sorumlu tutulan ve tutuklanan dede Hasan Yağal'ın skandallarına bir yenisi daha eklendi. Hasan Yağal'ın gelinine 14 yıl önce tecavüz ettiği ve tecavüzden doğan 14 yaşındaki kız çocuğunu da taciz etttiği ortaya çıktı. 

Tüm Türkiye, yörük kızı Müslüme'nin ölümündeki sır perdesinin aralanmasını beklerken, aile için tacizin baş kahramanı olarak belirlenen dede Hasan Yağal'ın, gelinine sürekli tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, emniyette verdiği ifadesinde, Hasan Yağal'ın, eşinin askerde olduğu dönemde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve bu saldırı sonrası hamile kaldığı, 14 yaşındaki A.Y.'nin de bu saldırıdan sonra dünyaya geldiğini söylemişti.

"DEDEM BENİ SÜREKLİ SIKIŞTIRIRDI"

Hasan Yağal'ın tecavüzden doğan 14 yaşındaki kızı A.Y.'ye de sürekli cinsel taciz de bulunduğu küçük kızın 'Dedem beni sıkıştırırdı' demesiyle öğrenildi. 

Diğer taraftan tutuklanan ve Gülnar Cezaevine gönderilen Hasan Yağal'ın tutulduğu cezaevinde güvenlik önlemlerinin daha da arttırıldığı bildirildi. Tek kişilik hücreye alınan Yağal'ın, olası bir saldırıya karşı hiçbir şekilde  hücresinden çıkartılmadığı öğrenildi.

Ayrıca, Hasan Yağal'ın yattığı hücrenin bulunduğu alanın her yerinde kameralarla da üst düzey koruma yapıldığı belirtilirken Hasan Yağal'ın ifadesinde Müslüme'nin boynunda tükürük öneği çıkması ile ilgili soruya, 'Torunumu çok seviyorum. Boynundan öpmüş olabilirim.' dediği kaydedildi.

müslüme yağal hasan yağal taciz iddiası