Hasta yakınları ile hastane güvenlikleri birbirine girdi olay karakolda bitti

TAKİP ET

Bursa'da bir hastanede yakınını ziyarete giden ve Covid tedbirlerini ihlal eden bir vatandaş güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı. Özel güvenlik görevlisi hasta yakınına kafa attı. O anlar bir başka hasta tarafından kaydedildi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Bursa’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinde iddialara göre hastanede yatan yakını ziyarete gelen bir kişi ile özel güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Güvenlik görevlisinin zor kullanarak odadan çıkardığı genç ile aralarında sözlü olarak başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Özel güvenlik ve genç birbirlerinin yakasına yapışarak kavga etmeye başladı.

Çok sayıda hastanın önünde gerçekleşen olayda güvenlik görevlisi genç adama kafa attı. Burnuna darbe alan genç; aynı güvenlik görevlisi tarafından hastaneden dışarıya çıkarıldı. Hastanede bulunan diğer güvenlik görevlilerinin gelmesiyle kavga sonlandırılırken güvenlik görevlisinin hasta yakınına kafa attığı anlar bir başka hasta yakını tarafından saniye saniye kaydedildi. Darbe alan genç ise kanayan burnuna tampon yaparken, görevlilere "siz o adamın yukarıda yaptığı muameleyle aşağıda yaptığı muameleyi bilmiyorsunuz" diye konuştu.
Özel güvenlik görevlisi, hastanenin kurallarına uymayan ve ailesine küfürler savuran hasta yakını hakkında şikayetçi oldu.

 

Bursa Hastane Kavga