Hatayspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Hatay Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Hatayspor Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Hatay Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Hatay Antalya özet A Spor, Hatayspor Antalyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı ikinci gün maçlarıyla birlikte devam ediyor. Günün ikinci maçında Hatayspor Antalyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Geçen turda TFF 1.Lig ekibi Menemenspor’u tek golle saf dışı bırakan Hatayspor Antalyaspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak çeyrek finale yükselmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de haftalardır galibiyet yüzü göremeyen ve Türkiye Kupası’nda son oynadığı maçta Giresunspor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor Hatayspor deplasmanında galip gelerek adını son 8 takım arasına yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Futbol severler ise Hatayspor Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Hatayspor Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Hatayspor Antalyaspor maçı bugün saat 17.30’da Yeni Hatay Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Hatayspor Antalyaspor maçında Mert Güzenge düdük çalacak.
Hatayspor Kupada Moral Bulmanın Peşinde
Süper Lig’de son 3 maçtır galip gelemeyen ve bugün Türkiye Kupası maçında evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Hatayspor bu maçtan galip ayrılarak kupada moral bulmak ve çeyrek finale yükselmek istiyor. Ev sahibi ekip maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Akdeniz ekibinde maç öncesi Burak Çamoğlu dışında herhangi bir eksik yer almıyor. 
Antalyaspor Çeyrek Finale Yükselmek İstiyor
Süper Lig’de 8 maçtır galibiyete hasret olan Antalyaspor Türkiye Kupası maçında bugün bir başka Süper Lig ekibi Hatayspor ile kozlarını paylaşacak. Konuk ekip zorlu maçtan galip ayrılarak çeyrek finale yükselmek istiyor. Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy Hatayspor maçının kadrosunda yer almayacak. 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundan itibaren VAR uygulaması devreye girecek. Yani bütün maçlarda VAR hakemi de olacak.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi Ne Zaman?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Hatayspor Antalyaspor maçı özeti için tıklayınız

Hatayspor Antalyaspor maçı özeti Hatay Antalya özet A Spor Ziraat Türkiye Kupası son 16 Süper Lig