Hatayspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Hatay Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Hatayspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Hatay Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri, Hatay Rize özet Bein Sports, Hatayspor Çaykur Rizespor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Hatayspor Çaykur Rizespor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta Alanyaspor deplasmanından 6-0’lık ağır bir mağlubiyetle dönen Hatayspor Çaykur Rizespor ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda peş peşe puan kayıpları yaşayan Çaykur Rizespor geçen hafta aldığı 2-1’lik Antalyaspor galibiyetiyle rahat bir nefes almıştı. Karadeniz ekibi Hatay deplasmanında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Hatayspor Çaykur Rizespor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminde yer alan konulardan birisi. Futbol severler ise Hatayspor Çaykur Rizespor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Hatayspor Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Hatayspor Çaykur Rizespor maçı bugün saat 13.30’da Yeni Hatay Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Hatayspor Çaykur Rizespor maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak.
Hatayspor 5 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün evinde Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Hatayspor geçen hafta aldığı 6-0’lık ağır Alanyaspor mağlubiyetini unutturmak için sahada olacak. Akdeniz ekibinde maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Adama Traore, Munir, Boudjemaa, El Kaabi ve Burak Çamoğlu bugünkü maçın kadrosunda yer almayacak. 
Çaykur Rizespor’da Tek Eksik Var
Süper Lig’de bugün Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Çaykur Rizespor son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından geçen hafta Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek nefes almıştı. Konuk ekip bugünkü karşılaşmayı da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Karadeniz ekibinde karşılaşma öncesinde sadece Gökhan Akkan eksikliği yaşanıyor.
Hatayspor - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:
Hatayspor: 
Abdullah, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur, Ribeiro, Lobhanidze, Kamara, Saint-Louis, Diouf
Çaykur Rizespor: Tarık, Gökhan, Selim, Holmen, Cemali, Sabo, Baiano, Boldrin, Alper, Bolasie, Pohjanpalo
Hatayspor Çaykur Rizespor maç özeti için tıklayınız

Hatayspor Çaykur Rizespor maç özeti Hatay Rize Spor Toto Süper Lig