Hatayspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Hatay - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Hatayspor Galatasaray ile evinde karşı karşıya gelecek. Futbol severler ise internet üzerinden Hatayspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Hatay - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Hatayspor Galatasaray ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta evinde Giresunspor’a 1-0’a kaybederek taraftarının tepkisini çeken ve teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray zorlu Hatayspor deplasmanında yeni teknik direktörü Domenec Torrent önderliğinde kazanmayı hedefliyor. Öte yandan son haftalarda formsuz bir grafik çizen ve son oynadığı maçta Kasımpaşa’ya 3-1 kaybeden Hatayspor  Galatasaray maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Futbol severler ise Hatayspor Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Hatayspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor Galatasaray maçı bugün saat 19.00’da Yeni Hatay Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.
Hatayspor Galatasaray Maçı Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
Galatasaray’da Önemli Eksikler Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray’da önemli eksikler bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Babel, Arda, Luyindama, Feghouli, Mohammed, Nelsson, Muslera, Diagne ve Işık Kaan, Hatayspor deplasmanında olmayacak.
Hatayspor 4 Eksikle Sahada
Spor Toto Süper Lig’de bugün Galatasaray’ı ağırlayacak olan Hatayspor’da 4 eksik bulunuyor. Akdeniz Burak, Munir, El Kaabi ve Traore kritik maçta forma giyemeyecek. 
Domenec Torrent ile İlk Maç
Fatih Terim ile yollarını ayıran ve yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent’i göreve getiren Galatasaray, yeni teknik adamıyla ilk maçında Hatayspor deplasmanına çıkacak. Sarı kırmızılılar bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Hatayspor Çıkış Peşinde 
Spor Toto Süper Lig’de bugün Galatasaray’ı ağırlayacak olan Hatayspor bu maça çıkış gözüyle bakıyor. Son 7 maçta sadece 2 kez kazanabilen Akdeniz ekibi bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Hatay ve Cimbom 4. Kez Karşılaşıyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Hatayspor Galatasaray maçında taraflar 4. kez karşılaşacak. Geride kalan 3 maçta Galatasaray 2 kez  Hatayspor 1 kez kazandı.
Hatayspor - Galatasaray muhtemel 11'ler:
Hatayspor: Abdullah, Sadık, Fatih, Falette, Bülent, Saint-Louis, Sackey, Lobjanidze, Mert, Kamara, Diouf
Galatasaray: İsmail, Yedlin, Alpaslan, Marcao, van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Halil
Hatayspor Galatasaray maç özeti için tıklayınız
 

Hatayspor Galatasaray Hatay GS maç özeti Spor Toto Süper Lig