Hatayspor Göztepe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Hatay Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Hatayspor Göztepe maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Hatay Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri, Hatay Göztepe özet Bein Sports, Hatayspor Göztepe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın perdesi bu akşam oynanacak olan 2 maçla beraber kapanıyor. Bu iki karşılaşmadan birisi olan Hatayspor Göztepe mücadelesi bugün gerçekleşecek. Süper Lig’de son galibiyetini Galatasaray’a karşı alan ve son oynadığı maçta evinde Antalyaspor’a 2-0 yenilerek kazanamama serisini 4 maça çıkaran Hatayspor Göztepe ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Öte yandan hafta içi Türkiye Kupası mesaisinde deplasmanda Beşiktaş’a penaltılar sonucunda kaybederek kupaya veda eden ve son oynadığı Süper Lig maçında sahasında Altay’a 2-0 kaybederek 5 maçlık yenilmezlik serisini noktalayan Göztepe zorlu Hatayspor deplasmanında kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi olan Hatayspor Göztepe mücadelesinde nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı izleyenlerin gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor.Futbol severler ise Hatayspor Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Hatayspor Göztepe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Hatayspor Göztepe maçı bugün saat 20.00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. 
Hatayspor Göztepe Maçı Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Hatayspor Göztepe maçı hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve M. Tuğberk Curbay üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Volkan Bayarslan oturacak.
Hatayspor 2 Eksikle Sahaya Çıkıyor
Süper Lig’de bu akşam Göztepe ile sahasında kozlarını paylaşacak olan Hatayspor son 4 maçında galip gelemedi. Bu süreçte 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Akdeniz ekibi son galibiyetini evinde Galatasaray’a karşı 4-2’lik skorla almıştı. Hatayspor Göztepe karşısında kazanarak galibiyet hasretine son vermenin planlarını yapıyor. Hatayspor’a maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Ev sahibinde Kamil Ahmet ve Traore kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Göztepe 3 Eksikle Hatay Deplasmanında
Süper Lig’de bu akşam zorlu Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Göztepe son haftalarda devam ettirdiği galibiyet serisini geçen hafta evinde Altay’a 2-0 kaybederek sonlandırmıştı. Konuk ekip Hatayspor karşısında kazanarak yeniden çıkış peşinde olacak. İzmir ekibinde maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Obinna, Arslanagic ve Jahovic Hatayspor karşısında sahada yer almayacak.
Hatayspor - Göztepe muhtemel 11'ler:
Hatayspor: 
Munir, Sadık, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur, Mehdi, Louis, Saba, El Kaabi, Diouf
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Atakan, Kahraman, Angel, Moubandje, Soner, Yalçın, Aytaç, Halil, Ndiaye
Hatayspor Göztepe maçı özeti için tıklayınız

Hatayspor Göztepe Hatay Göztepe özet BeinSports Süper Lig 25. hafta spor maç