Hatayspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Hatay Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Hatayspor Konyaspor ile bugün kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma öncesi insanlar internet üzerinden Hatayspor Konyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Hatay Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Hatayspor Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta lider Trabzonspor deplasmanında 2-0’lık skorla mağlup olan Hatayspor Konyaspor karşısında kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan bu sezon Süper Lig’de rüya gibi bir sezon geçiren Konyaspor Hatayspor deplasmanından kazanarak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Hatayspor Konyaspor maçında nasıl bir sonuç çıkacağı izleyenlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Futbol severler ise Hatayspor Konyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Hatayspor Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Hatayspor Konyaspor maçı bugün saat 17.00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyenlerle buluşacak. Hatayspor Konyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
Hatayspor Evinde Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında evinde lig ikinci Konyaspor’u konuk edecek olan Hatayspor güçlü rakibi karşısında galip gelerek Süper Lig’de üçüncü sıraya yükselmek istiyor. Akdeniz ekibinde Kamil Ahmet, Traore, Boudjema ve Onur maç kadrosunda yer almayacak.
Konyaspor’da Eksik Yok
Bu sezon şampiyonluk şansı bulunan ekiplerden birisi olan Konyaspor zorlu Hatayspor deplasmanından galip ayrılarak yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmak istiyor. Yeşil beyazlı takımda eksik bir oyuncu bulunmuyor.
Hatayspor - Konyaspor muhtemel 11'ler:
Hatayspor:
Munir, Popov, Burak, Fatih, Adekugbe, Ribeiro, Sackey, Saba, Louis, Ayoub, Diouf
Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Rahmanovic, Soner, Serdar, Bytyqi, Cikalleshi
Hatayspor Konyaspor maç özeti için tıklayınız
 

Hatayspor Konyaspor Hatay Konya maç özeti Spor Toto Süper Lig