Hava sıcaklıkları Perşembe günü yeniden artıyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sıcak hava müjdesi geldi. Son haftalarda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına kadar düşse de meteoroloji vatandaşları Müjdeli haberi verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre çarşamba ve perşembe günü hava sıcaklıkları artacak ve yer yer 30 dereceye kadar yükselecek.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni hava durumu tahmin raporları belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda Yurt genelinde ciddi oranda düşen hava sıcaklıkları bu hafta yeniden yükseliyor. Yurt genelinde hava sıcaklıkları Birçok yerde mevsim normallerinin üstüne çıkacak.

5 günlük hava durumu tahmin raporu yayınlandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden 5 günlük hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteorolojiden yapılan yeni hava durumu tahminlerinde 26 Ekim Çarşamba günü yurt genelinde yağış beklenmediğini vurgulandı. Ayrıca sıcaklıklar Yurt genelinde artacak ve 20 ile 30 derece arasına yükselecek.

Adana'da hava 30 derece olacak

Meteorolojinin yeni hava durumu tahmin raporuna göre Çarşamba günü İstanbul'da 22 derece, Ankara'da 19 derece, İzmir'de 28 derece, Antalya'da 28 derece, Adana'da 30 derece ve Mersin'de 29 derece hava sıcaklığı görülecek.