Hazal Kaya'dan Mükremin Gezgin'e destek! Bergüzar Korel'e ateş püskürdü

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, günlerdir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve büyük tepki çeken Mükremin Gezgin olayıyla ilgili herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Herkes olaya tepki gösterirken Kaya, Mükremin Gezgin'e destek çıktı ve skandal olaya karşı tepkisini dile getiren meslektaşı Bergüzar Korel'e ateş püskürdü. Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ın tepkisini eleştiren Kaya'nın yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, günlerdir sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve büyük tepki çeken Mükremin Gezgin olayıyla ilgili herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Herkes olaya tepki gösterirken Kaya, Mükremin Gezgin’e destek çıktı ve skandal olaya karşı tepkisini dile getiren meslektaşı Bergüzar Korel’e ateş püskürdü. Bergüzar Korel ve Ayşe Arman’ın tepkisini eleştiren Kaya’nın yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’in skandal hamilelik ve doğum yalanı günlerdir sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Olaya tepkiler çığ gibi büyürken Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Küçük bir bebeğin alet edildiği skandala ünlülerden de tepki yağmıştı. Tepki gösteren isimlerden biri de ünlü oyuncu Bergüzar Korel olmuştu. Korel’e meslektaşı Hazal Kaya’dan herkesi şok eden bir tepki geldi. Mükremin Gezgin’e destek veren Kaya, Bergüzar Korel ve Ayşe Arman’a ise demediğini bırakmadı. İşte detaylar…

Bergüzar Korel Tepki Göstermişti

Mükremin Gezgin’in skandal hamilelik ve doğum yalanlarına ünlü oyuncu ve 3 çocuk annesi Bergüzar Korel’den tepki gelmişti. Binlerce kişi gibi bu skandala tepkisini gösteren Korel, ‘Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu. Belli ki yeni doğan. Biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle bir espri malzemesi olmaya müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya’ demişti. Olaya bir tepki de gazeteci Ayşe Arman’dan gelmişti. Korel ve Arman’ın Mükremin Gezgin olayına verdiği bu tepkilere ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan şaşırtan bir tepki geldi.



‘Hedef Göstererek Elinize Ne Geçiyor?’

Mükremin Gezgin olayı her kesimden tepkilere neden olurken ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan ise şaşırtan bir çıkış geldi. Binlerce kişinin aksine Mükremin Gezgin’e destek veren Kaya, ‘Asla anlamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında. Zekice bulursun bulmazsın. Gülersin gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı.  Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip insanları hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin’in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?’ ifadelerine yer verdi. Kaya, yaptığı bu paylaşıma Ayşe Arman ve Bergüzar Korel’in sosyal medya hesaplarını etiketledi. Kısa sürede gündem olan bu paylaşıma binlerce tepki gelirken Hazal Kaya’nın paylaşımını sildiği görüldü.