Hazal Kaya ev sahibine açtığı davayı kazandı

TAKİP ET

Güzel oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz yıllarda ev sahibi ile yaşadığı sorun sonucunda dava açmıştı. Ünlü oyuncu o davayı kazandı. Mahkemenin kararına göre Hazal Kaya'nın ödediği 7 aylık kira bedeli ev sahibi tarafından iade edilecek. Ev sahibinin karara itiraz ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Güzel oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz yıllarda Göktürk'te kiraladığı evde ağır küf kokusu olduğunu fark ederek durumu ev sahibine bildirmişti. Ancak güzel oyuncunun tadilat isteğine ev sahibi karşı çıkmıştı. Bunun üzerine de Hazal Kaya kira sözleşmesini fesh etmişti. Ünlü oyuncu peşin ödediği kira bedelinin iadesi için dava açmış ve icra takibinde bulunmuştu.

Mahkeme Hazal Kaya'yı haklı buldu

Dilan bilgiye göre Hazal Kaya açtığı davayı kazandı. hazırlanan Bilirkişi raporunda taşınmazın izolasyon eksikleri sebebiyle nem ve rutubetli olduğuna buna bağlı olarak küf kokularının bulunması nedeniyle kira ilişkisinin haklı sebeple Fesih edildiğine hükmedildi. Ayrıca mahkeme 7 aylık kira bedelinin iadesi gerektiğini kararına vardı. Yani yargılama sonucunda Hazal Kaya'nın alacaklı olduğuna hükmedildi. Ev sahibinin ise karara itiraz ettiği öğrenildi.