Haziran ayı sonuna kadar başvuru yapan emekliye 750 TL ek ödeme verilecek

TAKİP ET

Emekli kişiler için son dakika duyurusu geldi. Haziran ayı sonuna kadar başvuru yapan emekliye 750 TL nakit para ek ödeme olarak verilecek. 3 yılda bir böyle bir fırsat geliyor ve emekliler için bankalar kesenin ağzını sonuna kadar açıyor. Tek şart başvuru yapmak başka bir ek koşul bulunmuyor. Ek ödeme detayları haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Emekli kişiler için müjdeli haber ek para duyurusu Az önce verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda 3 yılda bir emekli vatandaşlara binlerce lira ek ödeme veriliyor. Emekli banka promosyonu olarak sağlanan ödemeler bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Her banka kendi ödeme politikasına göre şartı belirlerken ortak olan tek bir işaret var ki o da bana acınızı taşımak ve 3 yıl boyunca kalma taahhüdü vermek. Bu sabah saatlerinde emekli vatandaşlar için 750 TL Ek ödeme duyurusu yapıldı.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank birlikte yaptıkları duyuru ile birlikte emekli kişilere tam 750 TL nakit para ödemesi yapacaklarını bildirdi. 2500 TL ve üstü emekli maaşı alan vatandaşlar kamu bankalarına başvuru yapmaları halinde ek ödeme fırsatından faydalanabilecek. Ek ödemeler Haziran ayı sonuna kadar geçerli. Yani emeklilerin ödemeden faydalanabilmesi için haziran ayı sonuna kadar başvuru yapmaları gerekiyor. başvuru işlemleri banka şubelerinden, mobil bankacılık ve online bankacılık hizmetleri üzerinden yapılabiliyor. Gerek en yakın banka şubesine giderek gerekse mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak Haziran ayı sonuna kadar başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tek koşul maaşınızı taşımak

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından bu sabah saatlerinde yapılan duyuruya göre emekli vatandaşlar maaşlarını taşıyıp 3 yıl boyunca kalma tarihi verirse nakit ödeme imkanından faydalanabilir. Devlet bankaları emekliler için ek bir koşul koymuyor sadece maaş taşıma yeterli oluyor. 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emekliler nakit ödeme alabilirken başvuru tarihinden itibaren sadece 3 gün içinde ödemeler hesaba yatıyor. Yani herhangi bir ek işlem yapmaya gerek yok sadece başvuru yapmak ve maaşınızı taşımak yeterli olacak.
 

2500 TL ve üstü maaş alanlar faydalanacak

Milyonlarca emekli için başlatılan nakit promosyon kampanyasından 2500 TL ve üstü emekli maaşı alan tüm emekliler faydalanabiliyor. Devlet bankaları emeklileri maaşlarını taşıyıp 3 yıl boyunca kalma taahhüdü vermeleri halinde ekstra avantajlı koşullarda sağlıyor. Bankaların sunduğu kredi ve kredi kartı gibi ürünlerden emekliler daha avantajlı şekilde faydalanabiliyor. Emekliye banka promosyonu ödemeleri sadece hali hazırda emekli vatandaşlar için değil yeni emekliler için de geçerli oluyor. Üstelik SSK, BAĞ-KUR ya da emekli sandığı kurumlarından emekli olmak da fark etmiyor. 14 milyon emekli başvuru yapması halinde nakit promosyon alıyor.