HBO Max Station Eleven dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Emily St. Johm Mandel'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Station Eleven dizisi bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Dizi severler HBO Max Station Eleven dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için internete yöneldi. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Yazar Emily St. John Mandel’in aynı isimli romanından ekranlara taşınan Station Eleven dizisi bir çok insanın gündeminde yer alıyor. HBO Max platformunda yayınlanan Station Eleven dizisinin nasıl bir hikaye anlattığını ve oyuncu kadrosunun hangi isimlerden oluştuğunu öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 
HBO Max Station Eleven Dizisi Konusu Nedir?
Dünyayı saran bir virüs salgını nedeniyle milyarlarca insan ölmüş ve geriye Kirsten, Jeevan, Dieter ve Alexandra’dan oluşan bir grup genç kalmıştır. Virüs sonrasındaki dünyada hayatta kalmayan grup hayatına sıfırdan başlamak için büyük bir uğraş vermektedir. Fakat bu yolda Kirsten, Jeevan, Dieter ve Alexandra’nın yaşayacağı anlar bu süreci oldukça sancılı ve zor hale getirecektir. Genç grup insanları hayatlarını yeniden kuracağına inandıracaktır. 
HBO Max Station Eleven Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Hiro Murai’nin oturduğu Station Eleven dizisi distopik bir geleceği dizi severlerin karşısına çıkarmaktadır. İnsanlığın yok oluşu sonrası  hayatta kalan insanların yaşamlarını başarılı bir şekilde yansıtan Station Eleven dizisi IMDb’de 6,2 puan aldı. HBO Max’te yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Joe Pingue – Dieter
Mackenzie Davis – Kirsten
Danielle Deadwyler – Miranda Carroll
Nabhaan Rizwan – Frank Chaudhary
Matilda Lawler – Young Kirsten
Philippine Velge – Alexandra
Deborah Cox – Wendy
Himesh Patel – Jeevan
David Wilmot
Luca Villacis

HBO Max Station Eleven dizi