Hell Fest filminin konusu nedir? Cehennem Festivali film konusu ve yorumu

TAKİP ET

Film severler film seçimi yapmadan önce içeriklerin konusunu ve yorumunu araştırıyor. Biz de bu haberimizde sizlere orijinal adı Hell Fest olan Cehennem Festivali adlı filmin içeriğinden bahsedeceğiz. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Bu haberimizde sizlere Cehennem Festivali isimli filmin konusundan bahsedeceğiz. Filme ilişkin tüm detayları öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Filminin konusu, incelemesi, eleştirisi, yönetmeni, senaristi, oyuncuları, karakterleri, yayınlandığı tarih gibi önemli bilgileri haberimizde film sevenlere aktaracağız. Sizde film seçmede sıkıntı yaşıyor ve öncelikle içeriklerin özelliklerine bakmak istiyorsanız Cehennem Festivali filmine ilişkin yazdığımız bu yazıdan yararlanabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar...
Halloween Horror Night etkinlikleri geçtiğimiz yıllara göre bu yıl oldukça geri planda kaldı. Önceki senelerde karşılaşılan onlarca Cadılar Bayramı birlikteliği, bu yılın bazı sağlıksal problemlerinden dolayı birçok hayranı yarı yolda bıraktı. Sinema alanında ise Cadılar Bayramı Öldürür filmi dışında izleyicilerin dikkatini çeken başka bir proje yer almadı. Bu yüzden korku severler boşlukları eski tarihli yapımlarla geçirmeyi tercih etti. Dolayısıyla 2018 yılının sonunda vizyona giren Cehennem Festivali filmi en çok izlenenler arasında yer aldığı. Peki bu filmde nelerden bahsediliyor?
Natalie (Amy Forsyth), arkadaşları Taylor (Bex Taylor-Klaus) ve Brooke (Reign Edwards) ile aylar sonra buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. 
Kariyer hedefine ulaşabilmek amacıyla çılgın arkadaş grubundan uzaklaşan genç bir kız, içindeki özlemini gidermek amacıyla eski kasabasını ziyarete gider. Ziyaretinde ise dostlarının planladığı eğlencenin içine dahil olur. Yılın son zamanlarında yüzlerce insana hitap eden festivalde, korku evini anımsatan, farklı senaryoların yer aldığı etkinlikler bulunuyor.bu doğrultuda hepsi kurgusal anlamda hizmet verirken, kan akışını arttıran eylemler göz önüne seriliyor. Gençler eğlencenin sınırlarını zorluyor.
Filmde her genç kız kendi erkek arkadaşı ile birlikte festivale dahil olurken Natalie ise aylardır görmediği eski erkek arkadaşı Gavin ile korku sınırlarını test etmeye hazırlanıyor. Tüm bu eğlencelerin yanı sıra kalabalık genç grubunu rahatsız etmeye başlayan maskeli bir katilin var olduğu ise gözlerden kaçmıyor. Natali ve diğerleri, maskeli kişinin bir ikon olduğunu düşünürken gruptakilerin sayısı azalmaya başlayınca durumun farkına varılıyor. Ve artık hayat mücadelesi başlıyor.
Cehennem Festivali isimli film korku severlerin beklentisini karşılayacak düzeyde denilebilir. Bunun yanı sıra labirent kültürünü inşa etmekte ısrarcı gözükürken festival boyunca ekranlara yansıtılan farklı karakterler ile farklı renkleri bir araya getirmeyi başarıyor. Gerek festival içerisindeki farklı oyunlar gerekse de maskeli katilin akıl almaz gizemi hem oyuncuları hem de izleyicileri oldukça gerilim dolu anlara sürüklüyor. Lakin bazı eksikliklerden veya karşılanamayanlardan dolayı filmin puanı 10 üzerinden 4 olarak karşımıza çıkıyor. IMDb puanı ise 5.5 olarak izleyici ile karşılaşıyor.
Filmin oyuncuları ve karakterleri
Amy Forsyth – Natalie
Reign Edwards – Brooke
Bex Taylor-Klaus – Taylor
Cynthea Mercado – Jodi
Stephen Conroy – The Other
Christian James – Quinn
Matt Mercurio – Asher
Roby Attal – Gavin
Courtney Dietz – Britney ve diğer.
 

cehennem festivali film film konusu