Hem kendi işinin patronu ol hem de devlet desteği al! Başka yerde bulamazsınız! 18 yaşından büyük olan herkese binlerce lira veriliyor

TAKİP ET

Yeni dönemde başkasına bağlılığı olmadan kendi işinin sahibi olmak isteyen fakat bu isteğinin gerçekleşmesi amacıyla nakit desteğine gereksinim duyan vatandaşlara, devlet doğrultusundan müjdeli haber verildi. Devlet kurumu, çoğu değişik meslek grubu amacıyla nakit hizmeti sunacağını açıkladı. İşte devlet desteği ile uygulanabilecek olan işlere dair haberin ayrıntıları…

Reklam
Reklam

Başka yerde bulamazsınız! 18 yaşından büyük olan herkese binlerce lira veriliyor. Devlet, birçok farklı alanda karşılıksız nakit desteği sunacağını açıkladı! Devlet birtakım kurumları aracılığı ile vatandaşlara detaylı alanlarda nakdi desteklerde bulunmaktadır. Dışa bağımlılığı azaltmak ve böylece de ülke ekonomisinin yeniden çıkışa geçmesini sağlamak isteyen devlet, bu anlamda belirlenen şartları gerçekleştiren bütün ülke vatandaşlarına, detaylı olarak geri ödemeli veya geri ödemesiz hibe şeklinde paralar vermektedir. 

KOSGEB girişimcilik desteğinden nasıl yararlanılır?


KOSGEB hangi sektörlere destek verdi? KOSGEB tarafından destek verilen sektörler nelerdir? KOSGEB hibe desteği sunulan programlar nelerdir?


KOSGEB'den çiftçilere destek! KOSGEB çiftçi desteği nasıl alınır?


KOSGEB 100 bin TL destek sağlayacak: KOSGEB desteği koşulları nelerdir?




 

KOSGEB Desteklerine Başvuru


Kendi işyerinin sahibi olmak amacıyla KOSGEB doğrultusundan tasarlanmış olan geri ödemeli kredi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. İsteyen vatandaşların, alakalı müracaat evrakları aracılığı ile KOSGEB şubelerine müracaat yapmaları gerekmektedir. Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir. 


 

Devlet Desteği Sağlanan İş Kolları


Bir işyerine sahip olmak isteyen fakat şimdilik ne iş yapacağına karar vermeyen vatandaşlar, kendi bütçelerini aşmadan destek alarak yapabilecekleri meslekleri sıklık ile araştırıyorlar. Bu kapsamda döneme giren KOSGEB, çoğu değişik alanda vatandaşlara geri ödemeli ya da geri ödemesiz nakit desteğinde bulunduğunu açıklayarak, destek verilen birtakım başlıkları şu şekilde bildirdi:

·    Gıda ürünlerinin imalatı var 
·    Kümes hayvanları etlerinin üretilmesi  var 
·    Sebze ve meyve suyu imalatı  var 
·    Ayçiçek yağı imalatı  var 
·    Süt ürünleri imalatı  var 
·    Dokuma  var 
·    Kağıt ve mukavva imalatı  var 
·    Kuaförlük faaliyetleri  var 
·    Güzellik salonları  var 
·    Spor tesislerinin işletilmesi  var 
·    Bilgisayarların onarımı  var 
·    Büro idaresi ve destek faaliyetleri  var 
·    Temizlik faaliyetleri  var 
·    Fotokopi çekme ve başka ofis faaliyetleri  var