Hemen Başvur Ödemen Hesabına İade Edilsin

TAKİP ET

İş bankası cephesinde fırsatlar sona ermiyor. Pandemi döneminde ekonomik zorluk çeken müşterileri için ortaya çıkardığı fırsatların ardından şimdi de mobile yönlenen müşterileri için yeni fırsatlar gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Ara ara kampanyaları derinleştiren İşBankasında bu konuda pek çok çalışmanın olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Peki ama hemen başvuru yaparsanız hesabınıza nakit ödeme nasıl yapılacak?

İşBankası Fırsatında Son Günler

Öncelikli olarak bu fırsatın henüz İş bankası müşterisi olmayan kişiler için olduğunu hatırlatmak istiyoruz. İş Bankası pandemi döneminde önemi bir kat daha artan mobil üyelik fırsatlarına yeni bir soluk getirmek istiyor. İnternet şubesi aracılığıyla, mobil uygulama indirerek iş bankası müşterisi olmak istiyorum bölümünü tıklayarak kayıt yapılabilirsiniz. 

Amaç Uygulamanın Geniş Kitlelere Yayılması!

İş  Bankası bu şekilde uygulamanın tanıtımını yaparak geniş kitleler tarafından kullanılmasını amaçlıyor. Bir diğer ayrıcalıklı seçenek ise 200 TL maxipuan kazanma olarak dikkat çekiyor. 
Pazarama Ayrıcalıklarından Yararlanın!
Bankanın ayrıcalıklı ürünleri arasına bir yenisi daha eklendi! Dilerseniz bu şekilde iş bankasına üye olduktan son 200 TL maksipuan kazanabilir. Yada daha farklı alanlarda alışveriş yapmak için İş Bankasının resmi online mağazası olarak dikkatleri üzerinde toplayan Pazaramadan alışveriş yapabilirsiniz. 

Pazarama ayrıcalıklarında taksitli nakit avans, ücretsiz havale ile ödeme seçeneği ve indirim kuponu gibi detaylı seçeneklerin de yer aldığını belirtmek gerekiyor. Alışverişte her zaman için ayrıcalıklı, farklı ve kaliteli seçeneklere hızlı bir şekilde  ulaşmak için siz de Pazaramanın ayrıcalıklı dünyasına göz atabilirsiniz. 

Müşteri Ol 200 TL Kazan

Daha öncesinde İNG bank, Fibabanka ve ŞekerBank’ın da bu şekilde yenilikçi haberlerinden bahsetmiştik. Şurası unutulmamalıdır ki, bankalar bu tarz indirim ve kampanyalar yaparak daha fazla kişinin ayrıcalıklı bir şekilde müşteri olmasını ve hemen kazanmaya başlamasını amaçlamaktadır. Siz de bankanın müşterisi olarak son derece hızlı bir şekilde kazanmanız mümkün olmaktadır. 

Paralar Nerede Kullanılır?

İş bankasının maksipuan sisteminde kazanıp harcayabileceğiniz nakit ödemesi olmayan ve sadece alışverişlerde kullanılan bir sistemi bulunmaktadır. Bu şekilde kazandığınız maksipuanları işbankası üye iş yerlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
Ayrıca kullanmak için bir diğer derinlemesine bilgiye de ulaşmanız gerektiğinin altını çizelim. İş bankası bu ürün ve seçeneklere ulaşmanız amacıyla sizi farklı konu başlıkları hakkında da bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. 

Yaptığınız Bu Alışverişler Pazarama’da da Geçerli!

Eğer bu şekilde maksipuan kazanmak ve daha fazla para biriktirmek istiyorsanız Pazarama’ya bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Pazarama İşBankasının resmi Pazar yeri adresidir. Pek çok teknolojik ürün ve yenilikçi seçenekler Pazarama’da sizi beklemektedir. Hızlı bir şekilde Pazarama’nın ayrıcalıklı dünyasına göz atarak son derece hızlı bir şekilde kazanç dünyasına bir adım atmanız mümkün olmaktadır. 

İş Bankası, Akbank, İng ve Yapı Kredi bankalarının kendi puan sistemleri sayesinde düzenli bir şekilde kazancınıza kazanç katmanız mümkün olmaktadır.