Henüz 40 günlük evliydi! Çiçeği burnunda gelin Merve Boluğur baba evine geri döndü

TAKİP ET

Popçu Murat Dalkılıç ile kötü biten evliliğinin ardından kendini Aşka kapatan Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evlenmişti. Ancak Merve Boluğur'un bu evliliği de uzun sürmedi. Eşiyle sorun yaşadığı iddia edilen güzel oyuncu evi terk etti ve ailesi ile birlikte yaşamaya başladı.

Reklam
Reklam

Murat Dalkılıç ile olan evliliği 2017 yılında tek celsede bitiren Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Mert Aydın ile dünya evine girmişti. Güzel oyuncu sık sık sosyal medya hesabından eşi ile birlikte paylaşım yapıyordu. Ancak son günlerde sadece kendisini paylaşan Merve Boluğur'un evliliğinde kriz olduğu öne sürüldü. Güzel oyuncunun paylaştığı bir şarkı videosu da kriz iddialarını doğruladı.

Evi terk ettiği öne sürüldü

Merve Boluğur'un evliliğinde kriz olduğu iddiaları 2 Sayfa programında da gündeme geldi. Programda güzel oyuncunun evi terk ettiği ve aynı zamanda yüzüğünü de çıkardığı iddia edildi. Son olarak aile fotoğrafını paylaşırken eşini fotoğraftan kesen Merve Boluğur'un baba evine geri döndüğü Gelen iddialar arasında yer aldı. Merve Boluğur son günlerde Instagram hesabından sadece ailesi ile birlikte olan pozlarını paylaşıyor.