Herkes Ayça Ayşin Turan sanıyordu! Murat Boz gönlünü bakın kime kaptırmış

TAKİP ET

Son dönemlerde adı oyuncu Ayça Ayşin Turan ile anılan ünlü popçu Murat Boz'un gönlünü kime kaptırdığı ortaya çıktı. Murat Boz yine sağ gösterip sol vurdu. Bakın Murat Boz'un gönlünde hangi oyuncu varmış…

Reklam
Reklam

Aslı Enver ile büyük bir aşk yaşadıktan sonra ayrılan ve o günden bu yana da gönlü boş alan ünlü popçu Murat Boz'un adı son günlerde güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ile anılıyordu. Çift haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı ancak O Ses Türkiye yılbaşı özel programında ortaya çıkan görüntüler iddiaları bir kez daha alevlendirdi. Ancak ünlü popçu Murat Boz yine sağ gösterip sol vurdu. Murat Boz'un gönlünü başka bir güzel oyuncuya Kaptırdığı ortaya çıktı.

Meğer Ayça değilmiş

Aslı Enver ile ayrıldıktan sonra birçok farklı güzelle adı anılan ünlü popçu Murat Boz, son olarak Ayça Ayşin Turan ile yakıştırılmıştı. Ancak iki isim de bu iddiaları yalanladı. Buna rağmen Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un O Ses Türkiye yılbaşı gecesinde romantik anlar yaşaması Aşk iddialarına bir kez daha alevlendirdi.

Bu iddialar hala gündemde sıcaklığını korurken Murat Boz'dan yeni bir hamle daha geldi. Yakışıklı popçunun Instagram'da güzel oyuncu Hazal Subaşı'nın takibi alması ve fotoğraflarına seri halde beğeni atması yeni bir aşk mı doğuyor iddialarını getirdi.