Herkes onu konuşuyor! Hadise'nin "kumaş yetmemiş herhalde" dedirten elbisesi ve dudak uçuklatan fiyatı

TAKİP ET

Hadise’nin bir konserinde giydiği siyah derin yırtmaçlı elbise kendisinden oldukça söz ettirmeyi başardı. İşte giydiği elbise ve inanılmaz fiyatı…

Mehmet Dinçerler ile adının gündeme geldiği zamanlarda sorunlar yaşan ve boşanma davasının sonuçlanmasının ardından cesur sahne kostümleri ile hayranlarına “sonunda kendine geldi” dedirten Hadise’den çok konuşulan bir sahne kıyafeti daha! Fiyatı duyan kulaklarına inanamıyor…

40 milyon TL’ye yalı almıştı

Mehmet Dinçerler ile çok büyük bir aşkla başlayan ancak kısa soluklu süren evliliklerinin ardından Hadise’nin 40 milyon TL’ye yalı aldığı iddiaları gündeme gelmişti. Ardından geçtiğimiz hafta bir konserinde giydiği elbise ile sosyal medyada viral olarak çok fazla yoruma maruz kalmıştı. Hadise’nin konserinde giydiği çok konuşulan elbisesinin fiyatı belli oldu.

Boşanma davasının ardından cesur kıyafetleri ile gündeme gelen ve kendisi için “özüne döndü” yorumları yapılan Hadise geçtiğimiz hafta bir konserinde giydiği kasığına kadar olan derin yırtmaçlı elbise ile sosyal medyanın gündemini bomba gibi sallamayı başardı.

Sahnede yaptığı hareketlerinin yanında bu kez de giydiği elbise ve fiyatı ile adından söz ettirmeyi başaran Hadise’nin elbisesi bakın ne kadar?

Kombin fiyatı belli oldu

Hadisenin geçtiğimiz hafta konserinde giydiği kasığına kadar yırtmacı olan elbisenin fiyatı tam 44 bin TL, elbise ile kombin yaptığı çizmelerinin ise 12 bin TL olduğu öğrenildi.