Hesaplara 2750 TL nakit ödeme yattı! Tüm emeklilere verildi, hemen kontrol edin!

TAKİP ET

Milyonlarca emekli vatandaş bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemelerine yoğun ilgi gösteriyor. Ancak her geçen gün ödeme tutarları artarken hangi banka daha yüksek promosyon sağlıyor sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Emeklinin beklediği güzel haber bu defa Finansbank'tan geldi. Emekliye 2.750 liraya kadar nakit ödeme yapacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Hesaplara 2750 TL nakit ödeme yattı! Tüm emeklilere verildi, hemen kontrol edin! Milyonlarca emekli vatandaş için promosyon süreci hala devam ediyor. Bankalar bu konuda adeta birbirleriyle yarışırken emeklilerde hangi bankanın daha avantajlı olduğunu hangi bankanın daha yüksek emekli promosyonu verdiğini merak ediyor. Emekli promosyon süreci 2022 yılında bankaların yarışı haline dönüştü. Hemen hemen tüm bankalar 2500 TL ve üstü emekli maaşı alan kişiler için harekete geçti. Üstelik bazı bankalar da neredeyse maaş kadar promosyon tutarı var.  O bankalardan biri QNB Finansbank oldu. Emeklinin gönlünü kazanmak ve maaş müşterisi yapmak isteyen Finansbank, binlerce lira promosyon ödemesi yapıyor.

QNB Finansbank Emekli promosyon ödemesi için başvuru şartları ve detaylarda açıklandı. Ancak dikkat etmesi gereken nokta süre... Yani belirlenen süre içerisinde emekli maaşını taşımak promosyon fırsatından yararlanmak gerekiyor. Bu konuda Finansbank son durumu ve bilgileri paylaştı. Peki QNB Finansbank Emekli promosyonu başvuru şartları nelerdir? QNB Finansbank Promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Maaşa ek 2750 TL ödeme verilecek

QNB Finansbank, Ekonomik kriz nedeniyle zor durumda olan emekli vatandaşların derdine derman olmaya geliyor. milyonlarca emekli için Finansbank'tan maaşa ek promosyon ödemesi kampanyası başlatıldı. Maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma sözü veren SSK, BAĞ-KUR ve SGK emeklisi vatandaşlar ödemeden faydalanabilecek. Ayrıca emeklileri bekleyen başka avantajlar de var. Maaşını taşıyarak Finansbank müşterisi olan emekliler Yurt için tüm malzeme ve diğer banka ATM'lerinden ayda 2 defa ücretsiz para çekme şansına sahip olacak. Ayrıca emekli vatandaşlar mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerinde de herhangi bir işlem ücreti ödemeyecek. Yine emekliler Finansbank şubelerinde Öncelikli olacak. Maaşını taşıyarak Finansbank müşterisi olan ve promosyon ödemesi alan emekliler için diğer bir avantaj ise Sadece emekliye özel olarak açılan emekli bankacılığı hattından faydalanma şansı olacak.
 

Başvurular nasıl yapılıyor?

QNB Finansbank,  Emekli promosyon başvuruları da son derece kolay. Emeklilerin yapması gereken tek şey en yakın şubeye gitmek maaşlarını taşımak istediklerini banka görevlisine söylemek. Sadece dakikalar içinde Finansbank müşterisi olarak promosyon ödemesi almaya hak kazanabilirsiniz. QNB Finansbank, Emekli promosyon ödemesi için herhangi bir ek koşul ya da şart talebinde bulunuyor. Sadece maaşınızı taşımanız ve 3 yıl kalma tahahüdü vermeniz yetiyor. Sözleşme imzaladıktan sadece 3 gün içinde Finansbank emekli promosyon ödemesi banka hesabınıza yatıyor.