Heyecanla bekleniyordu! Kaçış dizisi beklendiği gibi zirveyi kimseye bırakmadı

TAKİP ET

Engin Akyürek'in kendi yazdığı hikaye ile izleyici karşısına çıktığı Kaçış dizisi uzun zamandan beri heyecanla bekleniyordu. Disney Plus'un yayın hayatına başlaması ile birlikte Engin Akyürek'li Kaçış dizisi de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yapılan tüm tanıtımlara ve reklamlara değdi. Tam da beklendiği gibi Kaçış dizisi zirvede yerini aldı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, hikayesini kendisinin kaleme aldığı Kaçış dizisi için son zamanlarda hummalı bir çalışma içindeydi. Disney Plus için hazırlanan dizinin başrolünde de yer alan yakışıklı oyuncuya İrem Helvacıoğlu eşlik ediyordu. Yayınlanan tanıtım filmleri ile de yoğun ilgi gören Kaçış dizisi tam da beklendiği gibi zirveden başlangıç yaptı. 14 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan dizi Disney Plus’ta izlenme rekorları kırdı.

En çok izlenen dizi oldu

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan Kaçış dizisi için izleyicilerin de beklentisi büyüktü. Diziye güvenen Disney Plus ise reklam ve tanıtım için hiçbir masraftan kaçınmadı. 14 Haziran’da izleyici ile buluşan Kaçış dizisi de bu güveni boşa çıkarmadı. Kaçış dizisi daha ilk bölümüyle Disney Plus’ın en çok izlenen dizileri sıralamasında ilk sıraya oturdu.

8 bölüm çekildi

Disney Plus için 8 bölüm olarak çekilen Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te gerçekleşti. 14 Haziran’da ilk bölümü yayınlanan dizi hem büyük beğeni topladı hem de sosyal medyada çok konuşuldu. Engin Akyürek hayranları, dizinin başarısı ile birlikte adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Tebrik mesajları yağdı

Senaryosunu da Engin Akyürek’in kaleme aldığı Kaçış dizisinde sınır ötesine yasa dışı yollardan geçen bir grup gazetecinin yaşanan baskınla birlikte radikal bir terör örgütü tarafından esir alınmasını konu alıyor. Gazetecilerin bu süreçte yaşadıkları, dramlar, kaçış hikayeleri dizinin ana konusunu oluşturuyor. Diziyi izleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Kaçış dizisinin bugüne kadar hiç işlenmemiş bir hikayeyi konu aldığını belirterek, dizinin hem başrolü hem de senaristi olan Engin Akyürek’e tebrik mesajları gönderiyor.