Hiç estetik yaptırmadım diyen Hatice Aslan'ın yaşını duyanlar kulaklarına inanamadı!

TAKİP ET

Usta oyuncu Hatice Aslan oyunculuğunun yanı sıra yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Bu zamana kadar hiçbir estetik operasyon geçirmediğini her fırsatta belirten oyuncunun yaşını öğrenenlerse kulaklarına inanamıyor. İşte Hatice Aslan'ın estetik konusunda yaptığı samimi açıklamalar...

Reklam
Reklam

En son dijital içerik platformunda yayınlanan Hamlet isimli dizide rol alan Hatice Aslan, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor. 

"Hiç estetik yaptırmadım"
Okan Bayülge'nin programının bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Hatice Aslan'dı. 
Bayülge'nin estetik sorusuna bu zamana dek hiçbir işlem yaptırmadığını söyleyen Aslan, "Kendimi gözlemlemeyi seviyorum. Çizgilerimi vs izliyorum, yaşadığım kayıplar nedeniyle beyazlayan saçlarımı gözlemlemek ve buna müdahalede bulunmamak keyifli. Herkese de tavsiye ediyorum." yanıtını verdi. Hem fiziği hem de güzelliği ile dikkat çeken güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da tüm gözleri üstüne topluyor.

Hatice Aslan kim?
20 Şubat 1962 Sivas doğumlu olan oyuncu, ilk ve orta öğretim eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır. 1983 senesinde Ankara Devlet Konservatuvarı bölümünü bitiren oyuncu, aynı sene Devlet Tiyatrosu'na girmiştir. 1986 senesinde İzmir Devlet Tiyatrosu'na tayin edilmiş, 1992 senesine dek çocuk oyunları ie müzikallerde görev almıştır. 
Sonrasında Ankara'ya dönüş yapan oyuncu, o zamanlar Ankara'da çekimi yapılan Ferhunde Hanımlar isimli dizide yedi sene rol almıştır.
Sonrasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçmiş ve Hürrem Sultan, Kınalı Kar, En Son Babalar Duyar gibi dizelerde oynamıştır. Oyuncu, Hakkı Ergök ve Renan Kaleli'yle evlilik yapmıştır.

hatice aslan kim hatice aslan kaç yaşında