Hicran dizisinin konusu ne? Hicran dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Bu zamana kadar yaptığı günlük diziler ile adından sık sık söz ettiren Filmevi, şimdilerde yeni günlük dizisi Hicran'ın hazırlıklarını yapıyor. Günlük dizi olarak ekrana gelecek Hicran dizisinin konusu ve oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlandı. Peki, Hicran dizisinin konusu nedir? İşte Hicran dizisi konusu ve oyuncu kadrosuna dair merak edilen detaylar...

Reklam
Reklam

Nerdesin Birader ve Rüzgarın Kalbi gibi dizilerin yapımcılığını yapan Filmevei Yapım, şimdilerde yeni günlük dizi Hicran için hazırlıklara başladı. Yönetmenliğini Gürsel Ateş'in üstlendiği yeni dizi Hicran geçen hafta sete çıkarak çekimlere başladı. Dizinin başrol oyuncusu ise genç yetenek Berk Bakioğlu oldu.

Berk Bakioğlu kimdir?
1999 İstanbul doğumlu olan Berk Bakioğlu, tiyatro üzerine eğitimini tamamlamış ve Selin Boronkay Ajans'ın oyuncusu olarak dizi oyunculuğu yapmaktadır. İlk ekran deneyimini Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide yaşayan oyuncu son olarak TRT'de yayınlanan Anne dizisinde oynamıştır. Genç oyuncu şimdilerde ekrana gelmeye hazırlanan Hicran dizisinin başrol oyuncusu olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.
Hicran dizisinin konusu nedir?
Yeni günlük dizi Hicran'ın konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin yayınlanacağı kanal ile ilgili de net bir açıklama olmasa da Kanal D'de yayınlanacağına dair kulislerde söylentiler dolaşıyor. 

hicran dizisi konusu hicran dizisi oyuncuları