Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli? İşte Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler...

TAKİP ET

2022 Survivor All Star ekibinin geçtiğimiz günlerde açıklanmasından sonra gönüllüler takımında yer alan Hikmet Tuğsuz dikkatleri üzerine çekti. Birçok izleyici, daha öncede Survivor'da yarışmış olan Hikmet Tuğsuz'u araştırmaya başladı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında, nereli? İşte Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

2022 Survivor All Star kadrosunda bulunan isimlerden biriside Hikmet Tuğsuz, birçok izleyicinin dikkatini çekti. Daha öncede Survivor’da yarışan Hikmet Tuğsuz izleyiciler tarafından merak ediliyor. Survivor izleyicileri, 2022 Survivor All Star ekibinde olan Hikmet Tuğsuz’u araştırıyor. Hikmet Tuğsuz kimdir, Hikmet Tuğsuz nereli, kaç yaşında gibi soruların ve Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler haberimizde.


Hikmet Tuğsuz kimdir?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986’da Antalya dünyaya gelmiştir. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Tuğsuz, İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödülü olan bir yarışmaya katılması sonucunda sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler tarafından atletizme yönlendirilen Hikmet Tuğsuz, birçok yarışmada başarılar elde etti. 

Milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirilen Tuğsuz, bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Üniversiteyi bitirmesinin ardından hem antrenörlüğe hem de sporculuğa devam eden Hikmet Tuğsuz, şimdilerde Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor. 



 

survivor survivor all star survivor hikmet hikmet tuğsuz kimdir hikmet tuğsuz kaç yaşında hikmet tuğsuz nereli