Hıncal Uluç'un son sağlık durumu açıklandı! Türk doktorlarına emanet

TAKİP ET

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve entübe edildiği duyurulmuştu. 83 yaşındaki Hıncal Uluç'un son sağlık durumuna ilişkin bilgilerde paylaşıldı. 2009 yılında rahatsızlanan ve Amerikalı doktor önerisini reddeden Hıncal Uluç, Atatürk'ün izinden gittiğini ve kendisini Türk doktorlarına emanet ettiğini söylemişti. Peki, Hıncal Uluç'un son sağlık durumu nasıl?

Reklam
Reklam

Sanat camiasından verdiği kötü haberler nedeniyle felaket tellalı olarak anılmaya başlayan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay geçtiğimiz günlerde Hıncal Uluç’un sağlık durumuna ilişkin bilgi vermişti. Usta gazeteci ne rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını söyleyen Onur Akay, entübe edildiğini de duyurmuştu.83 yaşındaki usta gazetecinin sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyordu. Onur Akay, Hıncal Uluç’un sağlık durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Hıncal Uluç’un son sağlık durumu nasıl?

83 yaşındaki usta gazeteci Hıncal Uluç yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve entübe edildiği duyurulmuştu. Sanat dünyasından verdiği kötü haberler nedeniyle adı felaket tellalına çıkan Onur Akay, Hıncal Uluç’un son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Hıncal Uluç’un sağlık durumunun kötü olduğunu söyleyen Onur Akay usta gazeteci için dua istedi.

Amerikan doktorlarını istemedi

Usta gazeteci Hıncal Uluç geçmişte de bir çok sağlık problemi yaşamış ve bir böbreğini kaybetmişti. Yaklaşık üç ay önce de kalçası kırılan Hıncal Uluç daha önce bypass ameliyatı da geçirmişti. Onur Okay’ın verdiği bilgilere göre Hıncal Uluç’un diğer böbreği iflas etti ve kan zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Daha önce Amerika’da yaşadığı rahatsızlık nedeniyle gündeme gelen Hıncal Uluç Amerikan doktorlarını istememiş Amerika’da hiçbir ücret ödemeden ameliyat olma şansı olmasına rağmen kendisini Türk doktorlarına emanet etmek istemişti.