Hırsız tarafından telefonunu çalındı sonra hırsızın arkadaşı tarafından dövüldü

TAKİP ET

Beyoğlu'nda telefonunu çalan hırsızı şikayet eden bir genç hırsızın arkadaşları tarafından önce dövüldü, sonra da kaçırıldı.

Reklam
Reklam

Beyoğlu Kulaksız’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Mahmut Y. adlı bir gencin cep telefonu kendisinin de tanıdığı İmam A. tarafından çalındı. Telefonunun çalındığını anlayan Mahmut Y. emniyete giderek İmam A. hakkında şikayette bulundu. Şikayetten 2 gün sonra Mahmut Y. semtteki bir sokak üzerinde arkadaşlarıyla yürüdüğü esnada İmam A.’nın arkadaşları tarafından şikayetinin geri çekilmesi için ikna edilmeye çalışıldı.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇİRMEK İÇİN DARP EDİP TAKSİYLE KAÇIRDILAR
Gencin şikayetten vazgeçmeyeceğini inatla belirtmesi üzerine zanlılar Mahmut Y.’yi önce darp etti ardından zorla taksiye bindirerek kaçırdı. Araç içerisinde de darp edilen Mahmut Y.’nin kaçırılması üzerine arkadaşları polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ekipler gencin kaçırıldığı sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak genci bulmaya çalıştılar.

BEYOĞLU POLİSİ KAÇIRANLARI YAKALAYIP GENCİ KURTARDI
Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri, olaya karışan kişilerin kimlikleri tespit edilirken adlarının Uğur U., Eyüp H., Hüseyin A. ve Murat T. olduğu tespit edildi. Kent genelinde arama yapan polis ekipleri, kaçırılan gencin yerini tespit ederek harekete geçtiler. Emniyet ekipleri Mahmut Y. ve kendisini kaçıran şüphelileri yakaladı. Mahmut Y., kendisini kaçıranlardan da şikayetçi oldu. Devam eden çalışmalarda ise Mahmut Y.’nin telefonunu çalan İmam A. da yakalandı.
GENCİ KAÇIRAN 5 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI
Emniyete götürülen 5 şüpheli, ifadeleri alınarak sorgulandı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İmam A. ve Murat T. “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak” suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilirken, diğer 3 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.



 

beyoğlu hırsızlık darp kaçırılma