Hırsızın soğukkanlılığı şaşırttı

TAKİP ET

Esenyurt'ta telefon kılıfı almak için için bir telefon dükkanına giren yabancı uyruklu şahıs, tezgahta duran telefonu soğukkanlılık ile cebine attı. Kılıfın parasını vererek çıkan hırsızın soğukkanlılığı şaşırttı.

Reklam
Reklam

Akşam saatlerinde Esenyurt’un Süleymaniye Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre cadde üzerinde bulunan bir telefon dükkânına giren yabancı uyruklu şahıs kılıf almak istediğini söyleyerek kılıflara bakmaya başladı. O dakikalarda soğukkanlılıkla tezgâhın üzerinde duran telefonu gözüne kestiren hırsız dükkan sahibinin bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek telefonu cebine attı. Para üstünü aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkan hırsız kayıplara karıştı. Dakikalar sonra durumu fark eden dükkan sahibi hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledikten sonra şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan o hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

PROFESYONEL HIRSIZ
Öte yandan yaşanan o anları anlatan dükkan sahibi İsmail Çankaya, “Bir müşteri telefonunu tamir edilmesini istemişti. Tamir ettikten sonra telefonu tezgahın üzerine bıraktım. Akşam saatlerinde ise yabancı uyruklu bir şahıs kılıf almak için dükkana geldi. Kılıfı aldı ve parasını uzattı. Benim para üstünü verdiğim anda dalgınlığımı fırsat bilerek tezgahtaki telefonu cebine atmış. Yani gerçekten gülünç bir olay. Bu kadar rahatlıkla hırsızlık yapmaları beni çok şaşırttı. Demek ki adam işinde baya profesyonel. Üzüldüm de bu duruma. Çünkü müşteri de telefonunu bana emanet ediyor. Kendisinin maddi durumu da yokmuş. Tabi ben kendisine yardımcı oldum ama ne olursa olsun emeğimiz boşa gitti. Bu durumda bizleri çok üzüyor. Telefon bulunmasa da önemli değil ama yetkililerden hırsızın yakalanmasını istiyorum” dedi.

 

Esenyurt Hırsızlık