Honor 60 Pro özellikleri neler? Honor'un yeni amiral gemisi Honor 60 Pro'nun özellikleri belli oldu

TAKİP ET

Huawei'den ayrılarak kendi yoluna giden Honor'un yeni amiral gemisi Honor 60 Pro'nun özellikleri belli oldu. Peki Honor 60 Pro özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Huawei’den ekonomik gerekçelerle ayrılan ve kendi yoluna giden Honor şirketinin yeni akıllı telefon serileri olan Honor 60 modellerinin tanıtımı 1 Aralık 2021 Çarşamba günü yapılacak lansmanda yapılacak. Honor 60 serisinin normal versiyonunun özelliklerinin internete sızmasıyla birlikte gözler Honor’un yeni amiral gemisi olması beklenen Honor 60 Pro’nun özelliklerine çevrilmişti. Alınan son bilgilere göre Honor 60 Pro cihazının merakla beklenen özellikleri de internete sızdı. Honor 60 Pro’nun özelliklerini öğrenmek isteyen teknoloji severler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Honor 60 Pro özellikleri neler?
Honor 60 Pro Özellikleri Neler?
Honor 60 Pro özellikle bir Twitter kullancısı olan Ankit tarafından internete sızdırıldı. Sızan bilgilerde Honor 60 Pro modelinin Snapdragon 778G+ işlemcisi, Android 11 işletim sistemi ve 12 GB RAM donanımlarını barındırdığı ifadeleri yer aldı.
Honor 60 Pron’nun şimdiye kadarki en güçlü Honor cihazı olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Son zamanlarda pek çok telefonda görülen 120 Hz ekran tazeleme hızı, kavisli FHD+ ekranla beraber kullanıcıları karşılayacak. Telefonun arkasında yer alan 108 MP’lik ana kamera ile ön taraftaki 50 MP kamera sayesinde fotoğraf çekimi konusunda oldukça iddialı olduğunu gösteren Honor 60 Pro cihazında 66 W’lık hızlı şarj desteği de mevcut olacak.
Akıllı telefonların genel performanslarını ölçen bir uygulama olan GeekBench’te Honor 60 Pro modeli tek çekirdekte 816, çoklu çekirdekte ise 2971 puanlık bir performans gösterdi. İşte Honor 60 Pro’nun GeekBench sonuçları:

Honor Honor 60 Pro GeekBench