Honor 60 serisi yayınlandı İşte Çinli medyadan sızdırılan fotoğraflar

TAKİP ET

Yeni telefon serilerinden olan Honor 60 satış işçin hazırlanırken kullanıcılar için telefonun fotoğrafları yayınlandı. Tüketiciler tarafından merak edilen ve sabırsızlıkla beklenen Honor 60 detayları ve özellikleri araştırılmaya başlandı. İşte Honor 60 hakkında detaylar..

Reklam
Reklam

Honor 60 kullanıcılarla buluşmayı beklerken çinli sosyal ağ olan Webio Honor serisini yayınladı. Hiç beklenmeye bu hareket herkesi şaşırttı. Honor 60 serisinin fotoğrafları ve detaylarının paylaşılması üzerine yoğun ilgi gördü. 


Çin yaımı olan yeni telefon serisi bu zamana çıkar her telefondan farklı olduğu öne sürülmüştü. Honor 60 ve Honor 60 Pro, Honor 50 serisinden farklı olarak boyut ve ekran konusunda neredeyse aynı gibi görünse de içerik olarak farklılık mevcuttur. Fakat sızıntılara baktığımız zaman bir modelin düz ekrana, diğer modelin ise kavisli ekrana sahip olduğu görülüyor. Dış görünüş olarak değişiklikler vardır. 


Eski tarihli raporlara göre hem Honor 60'ta hem de Pro modelinde Snapdragon 778G+ işlemcisi yer alıyor. Her ikisinde 50 MP'lik selfie kamerası ile 108 MP'lik ana kamera bulunuyor. Eğer bu raporlar doğruysa aralarındaki fark RAM ve depolama alanında olacak.Honor 60 serisi ise  1 Aralık'ta Çin'de tanıtılacak.

honor serisi honor 60 honor 60 fotoğrafları