SHOW TV Baba dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan alıntı? Baba dizisi konusu nedir?

TAKİP ET

Dizi sektörüne giriş yapan Baba dizisi seyircilerle buluştu. Baba dizisinin yayınlanmasının ardından oyuncuları ve konusu merakları arttırdı. Baba dizisi uyarlama mı? Baba dizisi gerçek mi? sorularına yanıt arayan vatandaşlar araştırmaya başladı. Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Baba dizisi hakkında en çok aratılan gerçek mi sorusu gündeme damgasını vurdu. Dizinin ilk bölümü yayınlanırken gerek dizinin konusu gerek oyuncuları gerekse konusunun uyarlama mı yoksa gerçek mi olduğuna ilişkin aramalar yapılıyor. Peki Baba dizisi uyarlama mı? Baba dizisi gerçek mi? 

Baba dizisi konusu nedir? 

Ay Yapım imzasını taşıyan dizide Saruhanlı ailesinin hayatına dair bir hikaye anlatılacak. Birbirlerinden kopan ailenin bir uçak kazası sonrası değişen hayatları, çok etkileyici bir senaryo ile anlatılacak.

Tolga Sarıtaş hayranları da büyük bir heyecan ile “Bir Anadolu Hikayesi” olarak öne çıkan Baba dizisini bekliyor.

Baba dizisi gerçek mi? 

SHOW TV ekranlarında seyirciyle buluşan Baba dizisi gündeme gelmeye devam ediyor. Baba dizisinde Saruhan ailesinin başından geçenler konu haline getirilmiştir. Baba dizisi uyarlama değil fakat alıntı olup olmadığı bilinmiyor. Gerçek hikayeden mi alıntı sorusuna vatandaşlar yanıt aramaktadır. Dizinin senaryosunu ise Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor.

Baba dizisi oyuncuları

Haluk Bilginer - Emin Saruhanlı

Tolga Sarıtaş - Kadir Saruhanlı

Ayda Aksel - Fazilet Saruhanlı

Beril Pozam - Sevil Öztürk

Bihter Dinçel - Münevver Şahin Saruhanlı

Taner Rumeli - Servet Saruhanlı

Özge Yağız - Büşra Kalkan Saruhanlı

Hakan Kurtaş - İlhan Karaçam

Baba dizi konusu Baba dizi oyuncuları Baba dizisi uyarlama mı Baba dizisi gerçek mi