Hull City'e transfer olan Ozan Tufan Fenerbahçe'yi hedef aldı

TAKİP ET

Fenerbahçe'de yaklaşık 1,5 yıl boyunca kadro dışı kalan futbolcu Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer olmuştu. Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın takımına imza attıktan sonra Fenerbahçe'deki durumu ile ilgili konuştu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe’de uzun süre boyunca kadro dışı kalan ve bireysel çalışan Ozan Tufan, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’e transfer olmuştu. Hull City’e imza attıktan sonra VOLE'ye açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, Fenerbahçe’yi topa tuttu.

Hani kiloluydum diye sordum

Fenerbahçe’de yaşananlarla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ozan Tufan, sözleşmesinin bitmek üzere olduğunu ancak Beşiktaş maçına kadar kendisi ile hiçbir şey konuşulmadığını söyledi. Her zaman kendisine 1-2 kilo vermesi gerektiğinin söylendiğini belirten Ozan Tufan, Beşiktaş maçına çıktığını ve uzaktan bir gol attığını belirterek, ertesi gün imzaya çağrıldığını söyledi. Ozan Tufan, imza aşamasında Başkan Ali Koç ile aralarında geçen diyaloğu da aktarırken 'Başkanım hani kiloluydum?' dedim.'' İfadelerini kullandı.

Yapılanlar bizi çok üzdü

Ozan Tufan, sarı lacivertli takımda kadro dışı kaldığı dönemle ilgili de konuşurken, son dönemlerde yaşananlar nedeniyle çok üzüldüğünü dile getirdi. Yaşananları hak etmediğini belirten Ozan Tufan, ilerleyen zamanlarda bunları da açıklayacağını sözlerine ekledi. Ozan Tufan, Fenerbahçe’nin futbolcusu olduğu için çıkıp açıklama yapamadığını belirtirken, “Ben hala Fenerbahçe'yi çok seviyorum ama içerdeki insanların oynadığı oyunlar, yaptığı planlar işe yaradı. İnsanın yüzüne gelip, arkasından iş çevrilmesi çok üzücü. Bu tarz insanlarla çalıştığım için çok üzgünüm" dedi.