Hülya Avşar'ın sırt dekoltesi olay yarattı! Hülya Avşar sevenlerini coşturdu

TAKİP ET

Pandemi dolayısıyla sahnelere ara vermek zorunda kalan Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra İstanbul'da sevenleriyle buluştu. Maslak'ta sahne alan sanatçı sırt dekoltesiyle ilgi odağı oldu. Sahnede sevenlerini coşturan Hülya Avşar'ın sırt dekoltesi olay oldu.

Reklam
Reklam

Koronavirüs pandemisi yüzünden uzun bir süredir sahnelere çıkamayan başarılı ve güzel sanatçı Hülya Avşar, neredeyse iki yıllık bir aranın ardından hayranlarıyla buluştu. İstanbul’da sahne olan güzel isim, söylediği şarkılarla ve giydiği kıyafetlerle izleyenleri mest etti. Maslak’ta sahne alan sanatçı sırt dekoltesiyle ilgi odağı oldu. Sahnede sevenlerini coşturan Hülya Avşar’ın sırt dekoltesi olay oldu.

Hülya Avşar'ın Olay Yaratan Sırt Dekoltesi

Hülya Avşar, dün akşam Maslak 1453’te bulunan en önemli mekanlardan Yeni Gazino’da sahne aldı. Sırt dekolteli bir kıyafetle sahneye çıkan başarılı isim, sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. Sevenleri arasında Azeri, Arap ve Rus misafirler de vardı. Yoğun bir şekilde şampanya içildi. Sevenleri, Avşar’ı sahnede şampanyaya boğdu. Avşar ise şımartıldığını, ilk defa sahneye şampanya kabul ettiğini söyledi. Gece boyunca toplamda 200 şişe şampanya kabul etti.

Misafirleriyle de sohbet eden başarılı isim, ‘’Artık sevmemeye karar verdim. Peki siz hala sevmeye devam edecek misiniz?’’ diye sorarak ardından Artık Sevmeyeceğim adlı şarkıyı söylemeye başladı.

Hülya Avşar’ın sırt dekoltesi Hülya Avşar