Hülya Avşar sert tepki verdi: Rahatsız olan izlemesin!

TAKİP ET

Ayvalık dönüşünde ayağının tozuyla direkt Akatlar müzik stüdyosuna geçen Hülya Avşar çıkarken görüldü. Avşar, kadın sanatçıların kostümleri hakkında eleştirilerde bulunanlara çok sert bir şekilde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Hülya Avşar, Ayvalık’tan döndüğünde Akatlar müzik stüdyosuna gitti. Avşar, “Sen Aşk Mısın” şarkısını geçen ay yayınlamıştı. Şimdi yeni bir parçanın hazırlığını yaptığını söyledi.

Avşar kızının yeni şarkısı olan “Sen Aşk Mısın” Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı ‘Yargı’ dizisinde de yayınlanmıştı. Hülya Avşar, kendi hayatını konu alan Selfi adlı belgeselini sinemadan sonra YouTube üzerinden de hayranlarıyla ve merak edenlerle buluşturdu. Aynı zamanda Avşar, TikTok’a içerik üretmeye başlayan ünlülerden birisi olduğunu da açıkladı.

‘İstemeyen seyretmesin’

Ece Seçkin ve Hande Yener gibi ünlü kadın sanatçıların kıyafetleriyle ilgili yaşadıkları mobbingleri eleştiren Hülya Avşar, “Ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Artık böyle bir şey kaldı mı? İstemeyen seyretmesin ve gelmesin, bu kadar basit” sözlerini sarf etti.



‘Ben onlara gidebileceğimi düşünmüyorum’

Hülya Avşar daha geçen gün YouTube ve TikTok paylaşımlarına ağırlık verdiğini söylemişti ve “Dijitale yüklü girdim” sözleriyle amacının gençleri yakalamak olmadığını belirtmişti. “Onlar istiyorsa beni yakalasın, ama ben onlara gidebileceğimi düşünmüyorum” demişti.

Kendisinin Z kuşağını yakalamak gibi bir amacının olmadığını ifade eden Hülya Avşar, onların kendilerini yakalayabileceğini ifade etti ve sosyal medya ortamına çok önem verdiğini belirtti.