Husumetli olduklarının düğününü arabayla basan kişi beyzbol sopasıyla dehşet saçtı

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde öfkeli bir kişi husumetli olduğu vatandaşın düğün salonuna arabayla girerek yanında getirdiği beyzbol sopası ile arabasını parçaladı. Korkan vatandaşları 'Siz sakin olun, sizinle işim yok' diyerek arabayı parçalamaya devam etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Beylikdüzü’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere Yakuplu Mahallesi'nde öfkeli bir kişi, husumetli olduğu vatandaşa ait düğün salonunun kapısına araba ile çarparak daha sonra arabadan inerek düğün salonunun içindeki vatandaşlara küfürler savurmaya başladı. Yanında bulunan beyzbol sopasını çıkaran şahıs, rastgele arabaya vurmaya başladı. Aldığı darbeler ile cam, ayna ve tekerleri hasar gören araba kullanılamaz hale geldi.

Yaşanan olay karşısında çevredeki vatandaşların tepki göstermesi üzerine ise “Siz sakin olun, sizinle bir işim yok” diyen adam daha sonra olay yerini terk etti. Olayın çevre sakinlerin tarafından ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlatırken, öte yandan dönmüş şahsın arabasını parçaladığı o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay anlarını anlatan Ferhat Karaman, “Kim olduğunu bilmediğimiz bir adam arabayla düğün salonunun kapısına daldı. Kapı paramparça olurken adam etrafa ‘Siz sakin olun, sizinle bir işim yok' dedi. Sonra ise beyzbol sopası ile arabasını paramparça etti. Konu ile ilgili bazı söylentiler var ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Adam, otel girişinde büyük hasar verdi. Sonra ise arabasını kullanılamaz hale getirip kayıplara karıştı” dedi.

 

İstanbul Kavga