I am Georgina belgesel konusu nedir?

TAKİP ET

Siz değerli takipçilerimiz için bu yazımızda '' Ben Georgina '' adlı belgeselin incelemesini yapacağız. İçeriğimizde Ben Georgina belgesel konusu nedir? Kaç bölüm yayınlanacak? Imdb puanı kaç? Oyuncuları kimler? gibi soruların cevaplarına ulaşacaksınız. İşte detayları..

Reklam
Reklam


'' Ellerimiz biririne değdiği anda hayatlarımız değişmeye başladı. ''
Sosyal medya fenomeni, bir anne ve dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 'nun biricik sevgilisi olan Georgina Rodriguez, Cristiano ile tanışma hikayesini yukarıda yer alan cümleye benzer bir şekilde tanımlamaktadır. Adımın hiç kimse tarafıdan bilinmediği ve çok stabil bir yaşam sürdüğü zaman diliminde Ronaldo ile tanıştığını ve böylelikle de seneler boyu devam edecek olan mutlu yuvalarını inşa ettiklerini belirtmektedir.
Netflix 'in 27 Ocak 2022 Perşembe gününde '' I am Georgina '' adı ile belgesel tutkunlarının beğenisine sunduğu dizi, tahmin edildiği gibi Georgina Rodriguez ile Cristiano Ronaldo 'nun hayatları üzerinden şekillenmektedir. İlk tanıştıkları andan kişisel hayatlarına, yürüttükleri profesyonel iş dünyasından çekirdek aile hayatına temsil eden özel ilişkilerine kadar birçok detayı tüm samimiyeti ve içtenliği ile paylaşan Georgina '' Ronaldo 'dan önceki ve Ronaldo 'dan sonraki hayatı '' ile ilgili pek çok spesifik detaylara değinmektedir. Milyonları aşan takipçi sayısı ve hayran kitlesine sahip olan bir erkek ile birlikte olmanın vermiş olduğu avantaj ve dezavantajlara değinirken aynı zamanda samimi duygularını göstermekten de geri kalmamaktadır.

I am Georgina belgeselinin konusu nedir?
Konu, kendi hayatının özetine geldiği zaman işin rengi biraz değişiyor. Ronaldo 'dan önceki yaşamında da bir amacı, hedefi ve hayali olan genç bir kadın olduğunu aktarırken ayrıca moda, sanat ve dans için var olmak istediğini söylüyor. Haliyle de Ronaldo sayesinde ayağına kadar gelen ufak bir PR ile de başarısını taçlandırarak bugünkü yapmış olduğu anlaşmaların arka planları da ortaya çıkıyor. Mutlu bir aile tablosu, iş dünyası ile daha birçok konu başlığına ilaveten, bazı magazinsel yönlere de başvuran Ben Georgina.. İki sevgilinin ilişkilerini test eden geçmiş olaylara da göz atmaktadır.
Geride bıraktığımız günlerde yayınlanmaya başlayan Neymar Kusursuz Kaos begeseli için belirtmiş olduğumuz temel belgesel olgularından yararlanarak ortaya çıkan Ben Georgina, genellikle Ronaldo ile Georgina 'nın hayran kitlesi için dikkat çekici bir ürün izlenimi vermektedir. Sonuç olarak biz bu belgesele 10 puan üzerinden 5,5 veriyoruz.
Ben Georgina belgeselinin konusu nedir? adlı içeriğimizin sonuna geldik. Belgeseli Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Güncel yazılarımızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip etmeyi unutmayınız. Şimdiden keyifli seyirler dileriz. Yeniden görüşmek üzere hoşçakalın..

ı am georgina belgeseli konusu nedir? ben georgina ımdb puanı kaç? ben georgina netflix cristiano ronaldo