İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan soğuk duş! Asılan pankart gündem oldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kuvvetli yağış sonrasında meydana gelen sel ve su baskınlarında il dışında olmasıyla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sessizliğini bozmuş ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İstanbul'da sel ve su baskınlarıyla mücadele edilirken kendisinin tatilde olmasını eleştirenlere yaptığı açıklamayla yanıt veren İmamoğlu, 'Ben çizmemi altyapı çalışması yaparken giyiyorum' diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da göndermede bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da kuvvetli yağış sonrasında meydana gelen sel ve su baskınlarında il dışında olmasıyla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sessizliğini bozmuş ve konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İstanbul'da sel ve su baskınlarıyla mücadele edilirken kendisinin tatilde olmasını eleştirenlere yaptığı açıklamayla yanıt veren İmamoğlu, ‘Ben çizmemi altyapı çalışması yaparken giyiyorum’ diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da göndermede bulunmuştu. İmamoğlu tatilde tartışmaları devam ederken İstanbul'da yoğun yağışın yaşandığı ve yağışla birlikte sel ve su baskınlarının meydana geldiği günlerde il dışında olan İmamoğlu’ndan kendisine yapılan eleştirilere yanıt geldi. İmamoğlu, yaptığı açıklamayla eleştirilere yanıt verirken vatandaşların tepkisi ise dinmedi. Bir grup vatandaş Saraçhane’de bulunan İBB binasının önüne astıkları pankartla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu protesto etti. İşte detaylar…

‘İstanbul’a Hoş geldin İmamoğlu’

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen kuvvetli yağışla birlikte sel ve su baskınları yaşanırken sel felaketinin yaşandığı günlerde il dışında olduğu öğrenilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepkiler dinmiyor. İmamoğlu, tatilini bitirip İstanbul’a döndü ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Tatil tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunmak üzere Saraçhane’deki belediye binasına gelen İmamoğlu, sürprizle karşılaştı. Bir grup vatandaşın belediye binasının önündeki korkuluklara ‘İstanbul’a Hoş Geldin İmamoğlu’, ‘İstanbul’umuza Hoş geldiniz’ yazılı pankartlar asarak İmamoğlu’nu protesto ettiği görüldü.

‘Ben Çizmemi Altyapı Çalışması Yaparken Giyiyorum’

İstanbul’da kuvvetli yağış sebebiyle sel ve su baskınlarının yaşandığı günlerde il dışında olması sebebiyle çok sert eleştirilerle karşılaşan Ekrem İmamoğlu, kendisini eleştirenlere yanıt vermek ve konuyla ilgili açıklama yapmak üzere kameralar karşısına geçti. Kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt vermek üzere kameralar karşısına geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Ben çizmemi afet sonrası değil, gösteriş olsun diye değil, afet olduğunda vatandaşımız zarar görmesin diye öncesinde altyapı çalışması yaparken giyiyorum. Medyada fotoğraf vermek için değil, sorun olmasın diye 25 yıldır çözülmemiş altyapı sorunlarını çözmek için sahada giyiyorum.’ dedi.