İBB'den öğretmenlere büyük jest! 24 Kasım'a özel o gün bedava!

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım'da İstanbulkart mobilde dijital Öğretmen Kartı kullanan öğretmenlere büyük jest!

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğretmenler gününde öğretmenler için birbirinden farklı kampanyalar ile gündeme geldi. BELBİM A.Ş.’nin başlattığı bir kampanya ile 24 Kasım’da öğretmenler şehir içerisinde ücretsiz bir şekilde ulaşımdan faydalanarak seyahat edebilecek!

Dijital öğretmen kartın tanımlı olması gerekiyor

İstanbulkart Mobil uygulamasında Dijital Öğretmen Kartı tanımlı olan tüm öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ve şehir hatlarında QR kodla ödeme sağladıklarında geçiş için kullandıkları ücretler Dijital Öğretmen Kartlarına geri iade yapılacak. QR kodlarda herhangi bir kota sınırlaması söz konusu değil. Öğretmenler ne kadar geçiş yaparlarsa yapsınlar gün içerisinde kullandıkları tüm ulaşım geçişleri Dijital Öğretmen Kart’a geri iadesi sağlanacak.

Öğretmenler Günü’ne özel İstanbul Kitapçısına özel indirim

İstanbul Kitapçısı’nın tüm şubelerinde uygulanacak yüzde 25 indirim, 21-27 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak.

Müzelerde indirim

İBB iştiraki Kültür A.Ş. bünyesinde bulunan Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi gibi müzelerde 21-27 Kasım tarihleri arasında Öğretmenler Günü’ne özel öğretmenlere ve birinci dereceden yakınlarına özel bir indirim tarifesi geçerli olacak.

Bir diğer kampanya ise İBB Sağlık Dairesi Başkanlığı’dan

İBB Sağlık Dairesi Başkanlığı, Darülaceze’de öğretmenlik yapmış olan öğretmenler ve daha önce öğretmenlik deneyimi bulunan Darülaceze sakinleri ile bir araya gelerek 24 Kasım kutlaması gerçekleştirecek. Programda öğretmenlere özel pasta keserek canlı müzik şöleni gerçekleşecek.