İBB hakkında hazırlanan terör raporu savcılığa ulaştı! İmamoğlu'ndan sıcağı sıcağına açıklama

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığından İBB yönelik yeni hamle geldi. Bakanlığın hazırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tevdi raporu bugün savcılığa teslim edildi. Yaşanan bu gelişme sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da ilk açıklama geldi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından İBB hakkında hazırlanan tevdi raporu bugün savcılığa teslim edildi not yaşanan Bu gelişme sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’ndan da sıcağı sıcağına ilk açıklama geldi. İmamoğlu açıklamasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kastederek  "Bu tür işlere başvurması nafile, ok yaydan çıkmıştır. Bu memlekette değişim olacaktır." dedi.

İçişleri Bakanlığından açıklama geldi

İçişleri Bakanlığı tarafından bugün yapılan son dakika açıklamasında İBB hakkında hazırlanan sevdiği raporunun İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı memur ve özel soruşturma bürosuna teslim edildiği bildirildi.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada ise "İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği tarafından İBB ile bağlı kuruluş ve iştiraklerinde işe alınan personelin işe girişine yönelik hazırlanan tevdi raporu Cumhuriyet Başsavcılığımızın memur ve özel soruşturma bürosuna teslim edilmiştir" denildi.

Ekrem İmamoğlu sıcağı sıcağına konuştu

İBB hakkında hazırlanan terör raporu ile ilgili Ekrem İmamoğlu da sıcağı sıcağına konuştu. İmamoğlu açıklamasında, "Bu tür işlere başvurması nafile, ok yaydan çıkmıştır. Bu memlekette değişim olacaktır." dedi.