İBB kent lokantası fiyat listesi! İBB kent lokantası nerede? Çapa kent lokantası 4 çeşit yemek kaç TL?

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan kent lokantaları ile ilgili ilk adım atıldı ve lokantaların ilki Çapa'da hizmete girdi. İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan ve uzun zamandır gündemde yer alan kent lokantalarının ilki Çapa'da hizmet vermeye başlarken fiyat listesi ve lokantanın konumu da merak konusu oldu. Dar gelirli İstanbulluları biraz olsun rahatlatacak bu hizmet ile özellikle öğrencilerin cebi rahatlayacak.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan kent lokantaları ile ilgili ilk adım atıldı ve lokantaların ilki Çapa’da hizmete girdi. İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan ve uzun zamandır gündemde yer alan kent lokantalarının ilki Çapa’da hizmet vermeye başlarken fiyat listesi ve lokantanın konumu da merak konusu oldu. Dar gelirli İstanbulluları biraz olsun rahatlatacak bu hizmet ile özellikle öğrencilerin cebi rahatlayacak. İmamoğlu’nun İstanbul halkına vaatlerinden biri olan İstanbul Kent Lokantası, ilk olarak Çapa’da hizmete girdi. Sağlıklı, uygun fiyatlı ve lezzetli öğünlerin sunulacağı kent lokantaları son dönemde gündemin ilk sıralarında yer alıyordu. Bugün ilki Çapa’da İBB Başkanı İmamoğlu tarafından açılan kent lokantasının fiyat listesi merak konusu oldu. Peki, İBB kent lokantası fiyatları nasıl? İBB kent lokantası 4 çeşit yemek ne kadar? İBB kent lokantası nedir? İBB kent lokantası nerede? İşte detaylar…

İBB Kent Lokantası Nedir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul halkına vaatlerinin başında gelen kent lokantasının ilki bugün İmamoğlu’nun yaptığı açılış ile Çapa’da hizmete girdi. İstanbul halkına sağlıklı, uygun fiyatlı ve lezzetli öğünler sunmayı amaçlayan kent lokantası ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Kent lokantası ile ilgili en merak edilenlerin başında fiyat listesi yer alıyor.



İBB Kent Lokantası Yemek Fiyatları

İstanbul Kent Lokantası’nın herkes tarafından merak edilen fiyat listesi açılışın yapılmasıyla belli oldu. Düğün çorbası, güveç, haydari, pirinç pilavı ve suyun yer aldığı menü 29 TL’den satıldı. İstanbul halkı, kent lokantalarında tabldot usulü servis edilecek öğünleri uygun fiyata alabilecek. Çapa kent Lokantası, 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek ve bu lokantada günde 500 kişi yemek yiyebilecek.